Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu da bir xposed modulu, iphone lu bişiydi ama adını unuttum.(durum çubuğundan bahsediyorum) Stabil değildi mesela. Şarjı kötü etkiliyor gibi gelmişti bana.
konu dışına çıkmak gibi olcak ama hemen aklimdayken sorayim. bizdeki tüm aosp aokp bazlı romlarda telefon kapaliyken sarj olmuyor. pil göstergesi filan hiçbişey çıkmıyor ama sadece aosp ve aokp romlarda bu sorun oluyor. sizdede ayni sey varmi
konu dışına çıkmak gibi olcak ama hemen aklimdayken sorayim. bizdeki tüm aosp aokp bazlı romlarda telefon kapaliyken sarj olmuyor. pil göstergesi filan hiçbişey çıkmıyor ama sadece aosp ve aokp romlarda bu sorun oluyor. sizdede ayni sey varmi
Sorun değildir o. Geliştiren öyle ayarlamıştır. Ben de pil yüzdesi çıkıyor, kapalı şarj olurken.Bu arada ART, Xposed ile uyumlu değil. Dalvik'ten ART'a geçersen xposed çalışmaz. @halfglaze
Sorun değildir o. Geliştiren öyle ayarlamıştır. Ben de pil yüzdesi çıkıyor, kapalı şarj olurken.Bu arada ART, Xposed ile uyumlu değil. Dalvik'ten ART'a geçersen xposed çalışmaz. @halfglaze
Çok saçma bi ayarlama ama bence. AOSP romlarda Arama sorunu 1 kapalıyken sarj olmama sorunu 2 bu yüzden aosp yükledikten yarim saat sonra romu değiştiriyorum