Sistem tuşlarını kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

halfglaze

halfglaze

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim :)

Invoke

Invoke

Üye
Alışınca sorun olmuyor ya. 1 hafta kullan alışırsın zaten. 2-3 hafta PA kullanmıştım, sonra pie olmayan bir romda elim sürekli pie'e gidiyordu. :DDaha fazla kişiselleştirme: Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın ! | Sayfa 141 - MaxiCep

Bu da bir xposed modulu, iphone lu bişiydi ama adını unuttum.(durum çubuğundan bahsediyorum) Stabil değildi mesela. Şarjı kötü etkiliyor gibi gelmişti bana.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Alışınca sorun olmuyor ya. 1 hafta kullan alışırsın zaten. 2-3 hafta PA kullanmıştım, sonra pie olmayan bir romda elim sürekli pie'e gidiyordu. :D
konu dışına çıkmak gibi olcak ama hemen aklimdayken sorayim. bizdeki tüm aosp aokp bazlı romlarda telefon kapaliyken sarj olmuyor. pil göstergesi filan hiçbişey çıkmıyor ama sadece aosp ve aokp romlarda bu sorun oluyor. sizdede ayni sey varmi

Invoke

Invoke

Üye
konu dışına çıkmak gibi olcak ama hemen aklimdayken sorayim. bizdeki tüm aosp aokp bazlı romlarda telefon kapaliyken sarj olmuyor. pil göstergesi filan hiçbişey çıkmıyor ama sadece aosp ve aokp romlarda bu sorun oluyor. sizdede ayni sey varmi

Sorun değildir o. Geliştiren öyle ayarlamıştır. Ben de pil yüzdesi çıkıyor, kapalı şarj olurken.Bu arada ART, Xposed ile uyumlu değil. Dalvik'ten ART'a geçersen xposed çalışmaz. @halfglaze

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sorun değildir o. Geliştiren öyle ayarlamıştır. Ben de pil yüzdesi çıkıyor, kapalı şarj olurken.Bu arada ART, Xposed ile uyumlu değil. Dalvik'ten ART'a geçersen xposed çalışmaz. @halfglaze
Çok saçma bi ayarlama ama bence. AOSP romlarda Arama sorunu 1 kapalıyken sarj olmama sorunu 2 bu yüzden aosp yükledikten yarim saat sonra romu değiştiriyorum

Invoke

Invoke

Üye
Arama sorunu?

Invoke

Invoke

Üye
Olabilir, bilemeyeceğim. :D

halfglaze

halfglaze

Üye
    Konu Sahibi

Dalvik kullanıyorum zaten

Üst Alt