Deneyelim bakalım :) , Teşekkürler
nazif41 Üye metinkuyucu' Alıntı: python sertifika hatası veriyor.ne yapmalıyım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... opda dan sertifika alıp sertifikalandırsertifikalandırma ile ilgili konular forumda var --------------- Ekleme --------------- teşekkür kardeş
metinkuyucu' Alıntı: python sertifika hatası veriyor.ne yapmalıyım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... opda dan sertifika alıp sertifikalandırsertifikalandırma ile ilgili konular forumda var --------------- Ekleme --------------- teşekkür kardeş
mtokey Üye Arkadaşım ben bu programı Samsung İ8910 HD cihazına yükledim ama silemiyorum programı bir çözüm fikriniz var mı?
Arkadaşım ben bu programı Samsung İ8910 HD cihazına yükledim ama silemiyorum programı bir çözüm fikriniz var mı?
fenomen87 Üye Ferzan' Alıntı: program python destekli çalışması için bu linkteki pythonu indir yükle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 1 hafta urastım yok sertifika al python kur canımçıktı en sonunda power python calıstırabildim. Başkada bişey kurmucam artık...
Ferzan' Alıntı: program python destekli çalışması için bu linkteki pythonu indir yükle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 1 hafta urastım yok sertifika al python kur canımçıktı en sonunda power python calıstırabildim. Başkada bişey kurmucam artık...
skalia Üye Ferzan' Alıntı: başlıkta signed yazıyormu ? Genişletmek için tıkla ... Ozaman unsigned yaz