Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Işınmıyorsa Kasmaması Lazım ÖYle Şeymi Olur Ekran Kartın Uyumsuz Desem Nadir Oyunlarda Başka Bir Sıkıntısı Var Gibi Acaba On Boarddanmi Açıyor OYunu Dahili GPUyami Geçmiyor
Nasıl Ekran Kartsız Pcyi Kullanırsın Oyunları Açamazsınya Kasarya Buda Öyle Birşey Olabilir Diyorum Normalde Ekran Kartı Normal Kullanımda Oyun ve YÜksek YÜk Harici Uykuda Gibi Birşey O Zaman Aktif Olmaz Oyuna Girdiğiinde Yüksek GPU Gücüne İhtiyaç Duyulduğunda Ekran Kartı Çıkar İşlemleri Omuzlar Yani Seninki Geçmiyormu.FOrmat Filan Attıysan Drivirini Kurmamişsindir
HELL BREAKER
Üye
Konu Sahibi
pc formattan kalkmadı eskiden hep bozulurdu her ay formatlardık ama driver falan yüklemedim sanırım. Bu arada dediğinde haklısın ama ekran kartı aktif olmasa pes 14 falan nasıl oynayayım? O oyunları açıyo ama kasmaması gereken ezik oyunlarda kasıyo (cs 1.6 da bazen donup kalıyo ama cod4-pes14 donmadan oynuyo) bunun gibi gereksiz oyunlarda sorun oluyo ondan bahsediyorum
pc formattan kalkmadı eskiden hep bozulurdu her ay formatlardık ama driver falan yüklemedim sanırım. Bu arada dediğinde haklısın ama ekran kartı aktif olmasa pes 14 falan nasıl oynayayım? O oyunları açıyo ama kasmaması gereken ezik oyunlarda kasıyo (cs 1.6 da bazen donup kalıyo ama cod4-pes14 donmadan oynuyo) bunun gibi gereksiz oyunlarda sorun oluyo ondan bahsediyorum
Oyunları Başka Pcde Dene Birde Uyumsuz Olabilir Ekran Kartın Bellimi Olur Yada Driverin Güncel Olduğundan Emin Ol GeForce Experience Dene OOyun Uyumlumu Bak Optimize Et Programla
Oyunları Başka Pcde Dene Birde Uyumsuz Olabilir Ekran Kartın Bellimi Olur Yada Driverin Güncel Olduğundan Emin Ol GeForce Experience Dene OOyun Uyumlumu Bak Optimize Et Programla