Sistem HATASI C7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OneByOne*

OneByOne*

Üye
Mesela ben web browserı kapatınca sistem hatası verıo tamama tıklıyom normal devam edio.. :yuru:yuru

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet flash attım düzeldi translate güzel çalışıyor şu an..elle qt yükleme girişiminden sonra oldu bu sanırım :) çok kurcalamanın zararı :)

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
kardeş netquin mobile guard ı yükle ve telefondaki başlangıcta çalışan programları tespit et istediklerini kapat istediğini iptal et hangisini iptal ettiğinde hata vermezse bil ki sebep odur :oke:

flash yapmadan önce yapılabilecek en mantıklı çözüm sanırım :oke:

Microp1987

Üye
arkadaslar flash nasıl atılıyor pekiiii???

qsaw

qsaw

Üye
keşke neden sistem hatası yazdığını yazsaydı cfw ciler size iş çıktı şu sistem hatalarının nedeninide yazsa ne iyi olur:D

Hwer neyse ben konuya döneyim eğer yeni güncellediysen zamanla düzeliyor banada olmuşdu

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bazı programlar tel hafızasına kurulması gerekiyo depo hafıza hafıza kartına kurunca aynı hatayı veriyor.. örneğin force control widget...

• Beğen
Tepkiler: kaanka0
Türe

Türe

Üye
2 haftadır sürekli sistem hatası uyarısı çıkıyor tamam diyorum gidiyor fark ettiğim bir değişiklik olmuyor sorun ne olabilir ne yapmalıyım ? :allalla: :hmmm

Bende de ayni hatayi veriyodu sonra bigun tel. bi reset atti icinde ne kadar uygulama oyun varsa her seyi sildi bende onu satip wave2 aldm simdi neden daha once almadigimi sorguluyorum o derece :oke:

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
Bende de ayni hatayi veriyodu sonra bigun tel. bi reset atti icinde ne kadar uygulama oyun varsa her seyi sildi bende onu satip wave2 aldm simdi neden daha once almadigimi sorguluyorum o derece :oke:

konuyu uzun zaman önce açmıştım bir arkadaşın sorusu üzerine tekrar gündeme gelmiş artık sorunum kalmadı samsung sevmiyorum o yüzden satarsam iphone yada htc alırım :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt