Sistem HATASI C7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
Sistem HATASI C7
2 haftadır sürekli sistem hatası uyarısı çıkıyor tamam diyorum gidiyor fark ettiğim bir değişiklik olmuyor sorun ne olabilir ne yapmalıyım ? :allalla: :hmmm

xparissx

xparissx

Üye
kardes bendede bugun basladi traslate acinca kapatmaya basladi anlamadim wala n8 e nazar degdi:)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Virüs girmiş olabilir...

nonamex

Üye
Symbian ne zaman sistem hatası verse çalıştırmak istediği bir programda sorun vardır.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
translate bendede aynı sorunu çıkardı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
eğer virüsse ovi den kaspersky amtivirüs prıgramı indirebilırsin. ama bemce baska bir sebeptendir

pasha14

pasha14

Üye
Sorunu nerede veriyor ?

SilentOne

SilentOne

Üye
kesin başlangıç progrmlarından biri sorunlu

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
teli depolama modunda pc ye bağla adam gibi bi virüs programın varsa tarat bakalım virüsse çıkar ortaya

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu nerede veriyor ?

herhangi bir uygulama kullanırken vermiyor telefon durduğu yerde ışığı yanıyor bakıyorum sistem hatası yazısı.. ve tamam butonu :bilmm

----------Eklendi @ 00:57:34 ---------- Yazıldı @ 00:55:50 ----------

teli depolama modunda pc ye bağla adam gibi bi virüs programın varsa tarat bakalım virüsse çıkar ortaya

nod ve kaspersky ile tarattım bir şey çıkmadı :hmmm

----------Eklendi @ 00:58:50 ---------- Yazıldı @ 00:57:34 ----------

kesin başlangıç progrmlarından biri sorunlu

aslında telefona Qt yi yüklerken hatalar aldım ondan sonra pek düzgün çalışmadı etkisi olabilir mi acaba :allalla:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
tele sürümü yeniden yükle olmadı son çaren format gibi ama son yüklediğin uygulamalrdanda olabilir

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
tele sürümü yeniden yükle olmadı son çaren format gibi ama son yüklediğin uygulamalrdanda olabilir

son çare flashla yeniden yüklerim artık :ah

----------Eklendi @ 02:18:11 ---------- Yazıldı @ 01:03:31 ----------

telefonu tamamen temizleyip flashla yeniden yükledim yazılımı. sorun çıkmaya devam ederse servise sorucam artık :bigstar:

emelli

emelli

Üye
bugun aynı sorun bendede oldu translate yi açınca sistem hatsı veriyordu kaldırıp ovi mağazadan tekrar yükledim düzeldi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende de aynı sorun oldu az önce denedim..bir uygulama da hata olmaya görsün..

----------Eklendi @ 12:07:13 ---------- Yazıldı @ 11:53:01 ----------

ben yükledim düzelmedi uygulama hatalı olabilir..

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
ciddi birşey değilde herhangi bir uygulamadan kaynaklandığını öğrenmiş olduk :sopa:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla ben baştan flash attım arkadaşın dediği gibi qt yüklerken hatalar almıştım ondan da kaynaklı olabilir. şimdi kendine geldi cihaz :)

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
valla ben baştan flash attım arkadaşın dediği gibi qt yüklerken hatalar almıştım ondan da kaynaklı olabilir. şimdi kendine geldi cihaz :)

bende ondan şüphe ediyordum dün gece çözüm aradım olmadı en son bende flash attım şuan için bir sorun yok

uribaju

uribaju

Üye
kardeş netquin mobile guard ı yükle ve telefondaki başlangıcta çalışan programları tespit et istediklerini kapat istediğini iptal et hangisini iptal ettiğinde hata vermezse bil ki sebep odur :oke:

xparissx

xparissx

Üye
dun gece translatede veriyordu sorunu fakat bugun yok belkide karsi tarafla baglanti kuramadigi icin hata vermis olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt