Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistem HATASI C7
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OneByOne*
Üye
Mesela ben web browserı kapatınca sistem hatası verıo tamama tıklıyom normal devam edio..
Makale_Helvetia
Üye
evet flash attım düzeldi translate güzel çalışıyor şu an..elle qt yükleme girişiminden sonra oldu bu sanırım çok kurcalamanın zararı
kardeş netquin mobile guard ı yükle ve telefondaki başlangıcta çalışan programları tespit et istediklerini kapat istediğini iptal et hangisini iptal ettiğinde hata vermezse bil ki sebep odur
Bende de ayni hatayi veriyodu sonra bigun tel. bi reset atti icinde ne kadar uygulama oyun varsa her seyi sildi bende onu satip wave2 aldm simdi neden daha once almadigimi sorguluyorum o derece
Bende de ayni hatayi veriyodu sonra bigun tel. bi reset atti icinde ne kadar uygulama oyun varsa her seyi sildi bende onu satip wave2 aldm simdi neden daha once almadigimi sorguluyorum o derece
konuyu uzun zaman önce açmıştım bir arkadaşın sorusu üzerine tekrar gündeme gelmiş artık sorunum kalmadı samsung sevmiyorum o yüzden satarsam iphone yada htc alırım