Siscontent ile dosyalar Sis Haline Nasıl Getirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
paketle diye bi seçenek olması lazım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
File(Dosya) Seçeneğinden Farklı Kaydet(Save As) Veya Direk Kaydet(Save) Kullan.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
peki konu açılmışken sorayım cfwye sanırım bu pro ile program gömülüyor nasıl yapılıyor ?

ANIL

ANIL

Admin
peki konu açılmışken sorayım cfwye sanırım bu pro ile program gömülüyor nasıl yapılıyor ?

Program ile sis dosyasının içini açıyorsun. Karşına çıkan dosyaları yazılımın içine atıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
yaren_dede

yaren_dede

Üye
sanırım söyle olacak sis dosyasını aç ve seçenekler çıkart seç, hepsi klasör olarak çıkıyor, klasörleri aynen sallıyorsun dogrumu anlattım acaba :hmmm
bu konuları pek kurcalamiyorum ama ilgimi çekmeye başlıyor yavaş yavaş :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Program ile sis dosyasının içini açıyorsun. Karşına çıkan dosyaları yazılımın içine atıyorsun.

peki yazılımın hangi klasörüne atıcaz private falan yazıyor ona göremi ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sanırım söyle olacak sis dosyasını aç ve seçenekler çıkart seç, hepsi klasör olarak çıkıyor, klasörleri aynen sallıyorsun dogrumu anlattım acaba :hmmm
bu konuları pek kurcalamiyorum ama ilgimi çekmeye başlıyor yavaş yavaş :)

artık yapcak birşey kalmadı symbianda herkes kendine göre birşeyler yapmaya başladı eskiden 2-3 kişi cfw yapıyordu millet güncelleme bekler gibi cfw bekliyordu şimdi canı isteyen yapıyor :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

artık yapcak birşey kalmadı symbianda herkes kendine göre birşeyler yapmaya başladı eskiden 2-3 kişi cfw yapıyordu millet güncelleme bekler gibi cfw bekliyordu şimdi canı isteyen yapıyor :)

zaten arkadaşlar sağolsun mod bölümünde gerekli herşeyi paylaşmış bizlerede uygulamak düşüyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Onu geç onlada kalmıyorlar teamle bağlanıp kendileri yapıyorlar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt