Sis-x ayıklama, düzenleme ve toparlama programı lazım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
Sis-x ayıklama, düzenleme ve toparlama programı lazım!!!
Arkadaşlar bana en güncel sis ve sisx ayıklama, düzenleme ve toplama programı lazım walla hepsini bir uyg. yaparsa daha ii olur şimdiden teşekkürler::::bigstar:

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar bana en güncel sis ve sisx ayıklama, düzenleme ve toplama programı lazım walla hepsini bir uyg. yaparsa daha ii olur şimdiden teşekkürler::::bigstar:
siscontents bu dediklerini yapıyrdu sanırım. Kullanımı forumda bir yerde yazıyordu ama şu an link veremiyorum. Google'da aratırsan programı ve açıklamaları bulacağından eminim.
Bu arada sis dosyalarını açıyor- paketliyordu ama düzenleme olayını yapıp yapmadığını bilmiyorum, hiç uğraşmadım ben.

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
acma toplama tamamda birde duzenleme olursa ii olur.................suan cepten girdigim icin deneyemiyorum ama tesekkurler

romeo560

Üye
işin zor kardeş BENDEN SANA ALLAH YARDIMICINIZ OLSUN DEMEK DÜŞER

lens

Üye
elinize sağlık talkaut u düzenledim bununla çalışıyor :D aklımda ne şeytanlıkla var bi bilseniz :D

Reexecution

Reexecution

Üye
elinize sağlık talkaut u düzenledim bununla çalışıyor :D aklımda ne şeytanlıkla var bi bilseniz :D
ne var ki?
açsan en fazla oyun ismi ,diller , xml dosyaları felan (gereksiz dosyalar).Kaynak koduna ulaşamassın öyle bişe olsa çok iyi olurdu.:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt