sis uzantısını açamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

misafir.

Üye
    Konu Sahibi
sis uzantısını açamıyorum
Arkadaşlar sony ericsson w810i de sis uzantılı dosyayı açamıyorum.Lütfen yardım edin...

seniboyy

Üye
arkadaşım sis uzantılı dosyalar işletim sistemi olan modellerde açılır senin kullanman gereken jar uzantılı dosyalardır telefona atıyorsun sonra üzerine geldimmi kur çıkıyor.

emremafya

emremafya

Üye
açılmass

spongebaron

spongebaron

Üye
açilmaz jar olmalı

emremafya

emremafya

Üye
teşekkürler

babahakan

Üye
kardeş modeli yeni olan java destekli telefonlar sis uzatısı çalıştırmaz:)

ozrpk

Üye
sis leri jar a dönüştüren bir program yokmu acaba

mcan12

mcan12

Üye
sis dosyalarını symbian teller açar bizim teller java olduğundan sadece jar dosyaları açar

sublieutenant

sublieutenant

Üye
sis leri jar a dönüştüren bir program yokmu acaba
saçma bir soruydu ama sen yinede çaktırma:ehe
Symbian İşletim Sistemi dosyalarını sadece symbian işletim sistemine sahip telefonlar açar.. java çok farklı bir arşivdir...:lol

west_advisory

west_advisory

Üye
arkdaslar sonyericsson un p serisi haric hic bir telefonu sis calıstırmaz java profet destekler sony ler

benten

Üye
arkadaşlr n73 te açar mı

rapdenizi

Üye
devam et belki açarsın:D

ouzqan

ouzqan

Üye
p serisinde sis açılıyo ya diğer sony lere p serisinin işletim sistemini atamazmıyız ???
:sn:

abdurrahman1904

abdurrahman1904

Üye
arkadaşlar doğruluğundan emin olmadığınız bilgiler vermeyelim lütfen sis uzantılı dosyaları jar a çeviren program olduğunu duydum ama kendim kullanmadım

aykt

aykt

Üye
programa gerek yokki eğer sisse ad değiştir sisi sil .jar yaz bu kadar

serar1993

Üye
açamasın s60 özelligi olmadıgından

anon55

anon55

Üye
oda güzel :kop:
arkadaşım niye uğraşıyorsun ki sis oyunlarının hepsini bulursun oyunun adını googleye yaz sonuna .jar yaz bulup indir:oke:

EFECEL

EFECEL

Üye
bu imkansız çünkü işlemciler desteklemez ayrıca ram kavramı java telefonlarda yoktur .sis veya .sisx açabilmeniz için symbian işletim sistemine sahip bir telefona ihtiyacınız olmalı sonyden örnek verirsek Satio olabilir...

kako1

Üye
jar dosyası ile jad arasında ki fark ne ben onu anlayamadım..

ceset

ceset

Üye
jar dosyası ile jad arasında ki fark ne ben onu anlayamadım..

Jar .. java dir SIS symbian isletim sistemi icindir.

anlamayacak birsey yok ortada Sony Ericsson un java tabanli telefonlarina .jar uzantili uygulama oyun kurabilirsin birde Emulator sayesinde sega gibi firmalarin oynlarini oynayabilirsin.

arkadaşlar doğruluğundan emin olmadığınız bilgiler vermeyelim lütfen sis uzantılı dosyaları jar a çeviren program olduğunu duydum ama kendim kullanmadım

Bir doneme damgasini vurdu bu program. Lafi forumdan foruma dolastida sahsen ben programi hic gormedim? Kaldiki symbian uygulamayi javaya nasil convert ediyor aklim almadi.

Hocam sen bu taktikla tum sis uzantili uygulamalari telefonuna kurabiliyormusun yoksa :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt