(sis)uzantili N-gage Oyunlari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gsemre9632147

Üye
    Konu Sahibi
(sis)uzantili N-gage Oyunlari

yorumları beklioruz inşallah werilmemiştir

hannibal_king

Üye
cok sagol kardeş

boka

Üye
ellerine sağlık kardeşş

kikaksk

kikaksk

Üye
saolasın ...emeğine sağlık...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
SAĞOL DOSTUM

VoLo

VoLo

Üye
paylaşım için tşk.aslphalt urban gt 2'yi yükledim telefona tam 22 mb ama ram yetmiyo çalıştırmaya bilginiz olsun

gentleman

gentleman

Üye
paylaşım için teşekürler

mevlut

Üye
sagolda birader bu n gage oyunlarından tele kurunca teli allak bullak ediyor soft formattı yok hard formattı deken teli ancak kendine getirebildim 3sefar denedim sonunda hep aynısı oluyor daha n gage m gage oyunu kurmam dünyabir dosyalır gitti 6600 a ters düşüyo bu oyunlar

BABAYARO

Üye
usta bunların hiçbiri çalışmıyo ya yükledim menü de gözüktü ama açılmıyor

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
saol yaaaa

tantini

tantini

Üye
Brawo! 10numara paylasim! tebrik ederim..

delikan82

Üye
onceden fifa2004'ün sis uzantılısını yüklemiştim (telefonum 6630) telefon kafayı yedi soft format atmak zorunda kaldım. kart takılıyken kamerası calışmıyordu, menüde manyak bi yawaşlama olmuştu ws. bu oyunları yükleyince yine aynısı başıma gelirmi? ya da benden başka 6630 kullanan kişilerin de başına aynısı geldi mi?

halitkin

halitkin

Üye
n gage oyunları n gagede oynanır.

troublesome

Üye
teşekkürler bomberman arıyordum bende..

gsemre9632147

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(halitkin &#064; Feb 6 2006, 02&#58;24 PM) [post=273130]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
n gage oyunları n gagede oynanır.
[/b][/quote]
sıs se başka telde de oynanır bu arkadaşlar gibi

<div class='quotetop'>(BABAYARO &#064; Feb 6 2006, 12&#58;08 AM) [post=272849]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
usta bunların hiçbiri çalışmıyo ya yükledim menü de gözüktü ama açılmıyor
[/b][/quote]
kardeş bu telefon için bilgisayar değil telefona adcan

<div class='quotetop'>(mevlut &#064; Feb 5 2006, 11&#58;42 PM) [post=272833]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sagolda birader bu n gage oyunlarından tele kurunca teli allak bullak ediyor soft formattı yok hard formattı deken teli ancak kendine getirebildim 3sefar denedim sonunda hep aynısı oluyor daha n gage m gage oyunu kurmam dünyabir dosyalır gitti 6600 a ters düşüyo bu oyunlar
[/b][/quote]
bende 6260 war rahat oynuyorum ayrıca 6600 da da sorun yapmıyor hafıza kartından dolayıdır

<div class='quotetop'>(volo &#064; Feb 5 2006, 08&#58;51 PM) [post=272627]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
paylaşım için tşk.aslphalt urban gt 2&#39;yi yükledim telefona tam 22 mb ama ram yetmiyo çalıştırmaya bilginiz olsun
[/b][/quote]
abi saten yüklesen bi kaç tane patch yüklüyosun saten bu oyunu oynayan sayılı

BABAYARO

Üye
hangi oyun 6260 da çalışıyor

james

Üye
ÇOK TEŞEKKÜRLER SÜPERSİN

ibonline

ibonline

Üye
arkadas ellerine sağlık
ama arkadaşlar bu n-gage oyunları dısında yeni oyunlar cıkmadımı...

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
emmolu sen onları nası sis yaptın yoksa hazır mı buldun bi bildgilendirsen bizi

muzaffer_sener

Üye
<div class='quotetop'>(BABAYARO &#064; Feb 6 2006, 08&#58;58 PM) [post=273415]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hangi oyun 6260 da çal&#305;&#351;&#305;yor
[/b][/quote]

ewt ya bo&#351;u bo&#351;una yüklemielm

yüqleen arkad&#351;lar warsa hangileri çal&#305;&#351;&#305;o söölesin

bizde ona göre yüklielm mesela ben requem of hell&#39;i yükledim çal&#305;&#351;mad&#305; denemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt