sis uzantılı n gage oyun sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sefa67

Üye
    Konu Sahibi
sis uzantılı n gage oyun sorunu
ustalar sis uzantılı n gage oyununu bilgisayara yüklüyorum ancak zip halindeki dosyayı açtığımda 10-15 tane dosya çıkıyor(class a,class b.... falan diye bunu nasıl tek dosya haline getiriyoruz ya da bu dosyalardan hangisini atıyoruz nolur yardım edin dostlar...
saygı ve sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: adon1453 ve crazyserkan25

mesutum74

mesutum74

Üye
selam arkadaşım sis uzantılı dosyada birçok dosya çıkmaz sis uzantılı dosyada tek bir dosya çıkar yada resim reklam falan vardır sen sis inidrdigine eminmisin hangi uyunu istedigini söylersen yardımcı olabilirim SAYGILARIMLA

memisarat

Üye
Nasil Indirecegim One Oyununu Falan

berkaybekir

berkaybekir

Üye
O indirdiğin dosya .jar uzantılı .sis diil :sn:

nokia66300

Üye
kardeş ben kof exterme 6630 ykledim fakat oyun açılıyor ama oyunu oynayamıyorum bana yardımcı olurmusun

Ozan

Ozan

Admin
ustalar sis uzantılı n gage oyununu bilgisayara yüklüyorum ancak zip halindeki dosyayı açtığımda 10-15 tane dosya çıkıyor(class a,class b.... falan diye bunu nasıl tek dosya haline getiriyoruz ya da bu dosyalardan hangisini atıyoruz nolur yardım edin dostlar...
saygı ve sevgiler...

Arkadaşım sen .java oyun çekmişsin ve kurmak için o sıkıştırılmış bir dosya ( rar dosyası ) gibi görünür ama açmayacaksın, açmadan direk telefonuna gönderirsen kurulum başlayacaktır :oke:

kardeş ben kof exterme 6630 ykledim fakat oyun açılıyor ama oyunu oynayamıyorum bana yardımcı olurmusun
Oyun açılıyor ama oynayamıyorsanız, oyunun telefonla ilgili bir uyum problemi vardır maalesef :sn:

Nasil Indirecegim One Oyununu Falan
Sitemizdeki S60 Oyunları kategorisini incelerseniz temin edebilirsiniz.

http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/n-gage-oyunlarinin-hepsi-yeni-ve-guncel-37504.html
NGage oyunları konusu :oke:

sefa erol

Üye
slm
nane

pahca

Üye
6600 n gage oyunları yüklüyorum.açılıyor oynuyorum.daha girmek istiyorum oyuna girmiyorum sorun sizce nedir .cevaplarsanız sevinirim

matem87

Üye
beyler benımkı 7610 super calıstırıo ellerınıze saglık

302sino

Üye
abicim indirdiğiniz dosyayı zipten çıkartmadan direkt tele atın çalışır

recepkarabay

recepkarabay

Üye
arkaşımın indr oyun .jar uzantılıdır
.sis deildir:oke:

ebru_0006