İstek .sis uygulama programi ?

Sponsorlu Bağlantılar

weko123

weko123

Üye
    Konu Sahibi
.sis uygulama programi ?
Basit 2 resimli bir nokia uygulamasi yapmak istiyorum hic bir deneyim birikim sahibi degilim fakat bir dua kitabi tarzi bir uygulama yapmak istiyorum arkada bir camii resmi ve üstüne yazilar yazmak bununda .sis uzantili olmasini istiyorum bir tür uygulama yapma programi ilgilenen ve okuyan herkese simdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
PC Varmı ?

weko123

weko123

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Symbian Galerisi olan birtek sen degilsin :) 603 701 ama konuda dedigim gibi elimizde bir şey varmi nokia ile aramdaki bağ farklı...
Valla Kardeşim.
Uygulama yazmak Öyle Basit bir iş değildir.
Hergün İnternetten araştırma Yap Bilgi Sahibi ol

weko123

weko123

Üye
    Konu Sahibi
Valla Kardeşim.
Uygulama yazmak Öyle Basit bir iş değildir.
Hergün İnternetten araştırma Yap Bilgi Sahibi ol
Bir an dedim aha bir şey söylecek ama gene bana koydun lafi emin ol arastiriyorumda linkler ölü java vs swf ile ilgili birşeyler var fakat onlarda cok karmasik vakit ayirmak istiyorum cünkü istedigim uygulamayi ovi de görememek beni buralara kadar sürükledi yapana kadarda yılmak...

Emre

Üye
Bir an dedim aha bir şey söylecek ama gene bana koydun lafi emin ol arastiriyorumda linkler ölü java vs swf ile ilgili birşeyler var fakat onlarda cok karmasik vakit ayirmak istiyorum cünkü istedigim uygulamayi ovi de görememek beni buralara kadar sürükledi yapana kadarda yılmak...
:D .sis .sisx Ovi Kabul Etmez Artık Destek Kesildi Maalesef

weko123

weko123

Üye
    Konu Sahibi
:D .sis .sisx Ovi Kabul Etmez Artık Destek Kesildi Maalesef
Her derdin bir çaresi vardir... ben insanlara kendi aradigim şeyi kendim yapip önlerine sunmak istiyorum symbian bize sabretmeyide ögretti.

weko123

weko123

Üye
    Konu Sahibi
emre kardeşim sayende konu kilit yiyecek o allahin emride ben KVK'da staj yaptim diyorum sen bana yolladigin bilgilere bak... donanim elektronik Birgün elbet Windows phone kazanacak bunada inaniyorum ama liseye giden kız kardesime kendi s3minimi verdim :D burda bir namaz uygulamasi olusturmak icinde cebellesiyorum... ımmm ne dememi bekliyorsun vazmı geçmeliyim. basit bir sey bu yapmak istedigimde hic bilgim yok sana burda kızıyorum iş bilmedigin halde gelip birde moral bozman hic olmuyor. Fikrim ne ? bak ben bir dua kitabi tarzinda bir uygulama yapmak istiyorum 3 ekranli ve yazili olan Hd oyun veya baska bir sey yapmiyacagim. elinde bana yardim edebilecek bir bilgi bir şey varsa konusabilirim sabaha kadar cünkü bu gün sabaha o uygulamnayi cikarmak istiyorum ha yoksa gene konusurum ama bir işe yaramaz vakit kaybi olur.

Emre

Üye
emre kardeşim sayende konu kilit yiyecek o allahin emride ben KVK'da staj yaptim diyorum sen bana yolladigin bilgilere bak... donanim elektronik Birgün elbet Windows phone kazanacak bunada inaniyorum ama liseye giden kız kardesime kendi s3minimi verdim :D burda bir namaz uygulamasi olusturmak icinde cebellesiyorum... ımmm ne dememi bekliyorsun vazmı geçmeliyim. basit bir sey bu yapmak istedigimde hic bilgim yok sana burda kızıyorum iş bilmedigin halde gelip birde moral bozman hic olmuyor. Fikrim ne ? bak ben bir dua kitabi tarzinda bir uygulama yapmak istiyorum 3 ekranli ve yazili olan Hd oyun veya baska bir sey yapmiyacagim. elinde bana yardim edebilecek bir bilgi bir şey varsa konusabilirim sabaha kadar cünkü bu gün sabaha o uygulamnayi cikarmak istiyorum ha yoksa gene konusurum ama bir işe yaramaz vakit kaybi olur.
bende
Symbian İçin Namaz Programı Yazmak İsterim insanlar Faydalansın.
İlk Olarak işe Qt qml C++ Öğrenerek Başlangıç yap Sonra Gerisi allah kerim

weko123

weko123

Üye
    Konu Sahibi
bende
Symbian İçin Namaz Programı Yazmak İsterim insanlar Faydalansın.
İlk Olarak işe Qt qml C++ Öğrenerek Başlangıç yap Sonra Gerisi allah kerim
baska bir yerden haberleşelim bir şey ögreteceksen burdayim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
flash ile yapıp sis e çevirebilirim

weko123

weko123

Üye
    Konu Sahibi
Sagol ihtiyar Cihan sultani diye bir arkadaş var forumda ben yeniyim o bana flash cs3 indirtiyor bakalim hadi hayırlısı :)
flash ile yapıp sis e çevirebilirim
Beyler ben kimsenin böyle bir şey yapmasini istemiyorum kendim emek harcayip böyle bir şey yapip bunu ben yaptım edasiyla cikip bunu layıkıyla yapmak istiyorum bana en büyük yardimi cs3 ögreterek yapabilirsiniz :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Can bırak artık şu cs3 ü ya :D

weko123

weko123

Üye
    Konu Sahibi
karşim beni sonuca götürecek varmi ya benim eksikligim 0 dan gelmem hic bir şey bilmemem amacimda bir namaz uygulamasi yapip bunu store atip milletin hayir duasini almak...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Store atamazsın kapandı ama burda paylaşabilirsin
bu video tüm mantığı ele almanı sağlar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: weko123
Takipçi Satın Al

Üst Alt