SİS olan Temaları önizleme yapabilen program tıklayın [Yamgui plus]

Sponsorlu Bağlantılar

dragon723

Üye
Kardeşim saol emege saygı beyler :D kolay gelsin :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
mükkemmelllll soal

chute d'. eau

Üye
paylasım için sagol

deniz-17

deniz-17

Üye
çoook saol

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Bu program s60 3rd ler için mi s60 lar için mi ne için yoks aikiside mi bilgilendirebilir misin?

Orhanoray

Üye
arkadaşım ben bu programı bir türlü yükleyemedim verdiğin Linki açtığımda ben öyle anladım parayla üye olduktan sonramı programı yüklememiz gerekiyo yoksa
başka bir yolu varda benmi beceremedim açıklayıcı bir şeyler yazarsanız minnettar olurum..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ben kuramadım valla bu Programı verdiğin Linke girdim yanlız para ilemi üye olduktan sonra indirebileceğiz pek anlamadım Preium falan bişeler çıkıyo biraz daha yardımcı olacak açık bir şekilde yazarsanız vallahi çok minnettar olurum...

e_memet88

e_memet88

Üye
usta sağol ya uzun zamandır böyle bisey arıyordum yeni farkettim
ellerine ve emeğine sağlık
teşekkürler

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
arkadaşım ben bu programı bir türlü yükleyemedim verdiğin Linki açtığımda ben öyle anladım parayla üye olduktan sonramı programı yüklememiz gerekiyo yoksa
başka bir yolu varda benmi beceremedim açıklayıcı bir şeyler yazarsanız minnettar olurum..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ben kuramadım valla bu Programı verdiğin Linke girdim yanlız para ilemi üye olduktan sonra indirebileceğiz pek anlamadım Preium falan bişeler çıkıyo biraz daha yardımcı olacak açık bir şekilde yazarsanız vallahi çok minnettar olurum...
Forum tamamen ücretsiz alttaki linke tıklayın...

http://www.maxicep.com/attachments/12017d1213367176/

reos

reos

Üye
işte bende böyle birşey arıyordum.. güzel paylaşım.. bugları gören bi programda olsa keşke..

Üst Alt