sen sisx proğramını git s3'e kur bak s3 diyorum s^3 değil ondan sonra konuşalım destekteklemiyor güzel kardeşim
Opera Mobile 12 Programını Eğer Sis Editör Programları İle Çıkarmazsanız Sertifikalıdır Ve Desteklediği Tüm Telefonlara YÜKLENİR (DİKKAT EDİN DESTEKLEDİĞİ TÜM TELEFONLARA DEDİM TÜM TELEFONLARA DEMEDİM)
bak diyorum ki sertifikasız sisx dosyalarıyla dolu internet. bunları nasıl açıklayacaksın?

o zaman bana bunları açıklarmısın ikiside aynı oyun ikiside signed http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...0-0-symbian-3-signed-resmi-turkce-619068.html http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...an-3-signed-retail-indir-download-621210.html
---------- Eklendi @ 15:39:54 ---------- Yazıldı @ 15:38:39 ----------
ikisinin arasındaki tek fark biri sis diyeri sisx
bak diyorum ki sertifikasız sisx dosyalarıyla dolu internet. bunları nasıl açıklayacaksın?
kardeşim bak önceki mesajımda bunu açıklamıştım bu imza işi teoride kaldı çünkü imzalandıktan sonra müdahale edilip unsigned olan dosyaların uzantısı da sisx olarak kalmaya devam ediyordu
ayrıca şuan elimde hem S60v3 (5320 xm) hem de S^3 (C6-01) var ve iki sisteminde de kullandığım farklı ekran boyutlarına sahip sisx dosyaları mevcut
şimdi bu S60v3 dosyalarının S^3 te çalışma ihtimali varmıdır sizce
söylemek istediğim uzantı için böyle bir sertifikalandırma belirtisi olarak sisx kullanılmak istendi ama olmadı uygulamada yarım kaldı
zaten sisx ler de tam olarak yetkili imzalı dosyalar değildiler şimdiki self signed tarzı düşünebilirsiniz![]()

ikisininde signed ve un signed dosyaları var ayrıca sitede daha önce açılmış bir konu vardı bulamadım şu anda mobilim pc de olsam bulurdum sis ve sisx açıklaması yapılmıştı orada neyse fazla uzatmaya gerek yok
Görünen İsimde Herşey Yazar Bu Doğru Mudur ???
öle bi yazdın ki ilk okuduğumda anlamadım. 2. seferde anladım.sis ve sisx dosyaları :
Ben aynı program payalaşıldığında sis dosyası farklı ise onay veriyorum diğer konuya çünkü bir oyunda ve programdan herkes yararlansın düşüncesindeyim belki ben aynı oyun diye konuyu silersem telefon modelinin birinde oyun yada program yükleme yapmayacak...
bence sisx dosyaları üzerinde oynanan dosyalar gerek imza olarak gerek başka nedenlerden...