Sis Nedir? - Sisx Nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
sen sisx proğramını git s3'e kur bak s3 diyorum s^3 değil ondan sonra konuşalım destekteklemiyor güzel kardeşim

pRime.

pRime.

Üye
Opera Mobile 12 Programını Eğer Sis Editör Programları İle Çıkarmazsanız Sertifikalıdır Ve Desteklediği Tüm Telefonlara YÜKLENİR (DİKKAT EDİN DESTEKLEDİĞİ TÜM TELEFONLARA DEDİM TÜM TELEFONLARA DEMEDİM)

bak diyorum ki sertifikasız sisx dosyalarıyla dolu internet. bunları nasıl açıklayacaksın?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

bak diyorum ki sertifikasız sisx dosyalarıyla dolu internet. bunları nasıl açıklayacaksın?

kardeşim bak önceki mesajımda bunu açıklamıştım bu imza işi teoride kaldı çünkü imzalandıktan sonra müdahale edilip unsigned olan dosyaların uzantısı da sisx olarak kalmaya devam ediyordu

ayrıca şuan elimde hem S60v3 (5320 xm) hem de S^3 (C6-01) var ve iki sisteminde de kullandığım farklı ekran boyutlarına sahip sisx dosyaları mevcut
şimdi bu S60v3 dosyalarının S^3 te çalışma ihtimali varmıdır sizce :D:D
söylemek istediğim uzantı için böyle bir sertifikalandırma belirtisi olarak sisx kullanılmak istendi ama olmadı uygulamada yarım kaldı
zaten sisx ler de tam olarak yetkili imzalı dosyalar değildiler şimdiki self signed tarzı düşünebilirsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
cardanadam

cardanadam

Üye
ikisininde signed ve un signed dosyaları var ayrıca sitede daha önce açılmış bir konu vardı bulamadım şu anda mobilim pc de olsam bulurdum sis ve sisx açıklaması yapılmıştı orada neyse fazla uzatmaya gerek yok

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
o zaman bana bunları açıklarmısın ikiside aynı oyun ikiside signed http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...0-0-symbian-3-signed-resmi-turkce-619068.html http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...an-3-signed-retail-indir-download-621210.html

---------- Eklendi @ 15:39:54 ---------- Yazıldı @ 15:38:39 ----------

ikisinin arasındaki tek fark biri sis diyeri sisx

Resme Bakın Fark Var Mı ?
Sadece X Yok Sonunda Ve İkiside Sertifikalı..

Ya Bu Sonuna X İster Koy İster Koyma Ne Fark Eder ? Sen İçinde Sertifika Var Mı Yok Mu Ona Bak..

kardeşim bak önceki mesajımda bunu açıklamıştım bu imza işi teoride kaldı çünkü imzalandıktan sonra müdahale edilip unsigned olan dosyaların uzantısı da sisx olarak kalmaya devam ediyordu

ayrıca şuan elimde hem S60v3 (5320 xm) hem de S^3 (C6-01) var ve iki sisteminde de kullandığım farklı ekran boyutlarına sahip sisx dosyaları mevcut
şimdi bu S60v3 dosyalarının S^3 te çalışma ihtimali varmıdır sizce :D:D
söylemek istediğim uzantı için böyle bir sertifikalandırma belirtisi olarak sisx kullanılmak istendi ama olmadı uygulamada yarım kaldı
zaten sisx ler de tam olarak yetkili imzalı dosyalar değildiler şimdiki self signed tarzı düşünebilirsiniz ;)

Beni Anlayan Başka Oluyor :) :oke:

ikisininde signed ve un signed dosyaları var ayrıca sitede daha önce açılmış bir konu vardı bulamadım şu anda mobilim pc de olsam bulurdum sis ve sisx açıklaması yapılmıştı orada neyse fazla uzatmaya gerek yok

Dosyaları Siz Hiç İncelememişsiniz Anlaşılan :D Görünen İsimde Herşey Yazar Bu Doğru Mudur ???

Konuyu Bırakıyorum İsteyen İstediği Gibi Sis İle Sisx Arasındaki Farkları Düşünebilir :D

cardanadam

cardanadam

Üye
bende onu diyorum zaten sis sertifikasız sisx sertifikalı diye bir şey yok signed ve unsigned yazar birde uygulamayı yüklüyeceğin zaman çıkan pencerede signed uygulamada bu ve bu çıkar ama unsigned uygulamada resimde görüldüğü gibi sertifika bölümü yok

Tuba

Tuba

Üye
sis ve sisx dosyaları :

Ben aynı program payalaşıldığında sis dosyası farklı ise onay veriyorum diğer konuya çünkü bir oyunda ve programdan herkes yararlansın düşüncesindeyim belki ben aynı oyun diye konuyu silersem telefon modelinin birinde oyun yada program yükleme yapmayacak...

bence sisx dosyaları üzerinde oynanan dosyalar gerek imza olarak gerek başka nedenlerden...

man20

man20

Üye
sis ve sisx dosyaları :

Ben aynı program payalaşıldığında sis dosyası farklı ise onay veriyorum diğer konuya çünkü bir oyunda ve programdan herkes yararlansın düşüncesindeyim belki ben aynı oyun diye konuyu silersem telefon modelinin birinde oyun yada program yükleme yapmayacak...

bence sisx dosyaları üzerinde oynanan dosyalar gerek imza olarak gerek başka nedenlerden...
öle bi yazdın ki ilk okuduğumda anlamadım. 2. seferde anladım.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Çok düşünmüştüm bu konu ile alakalı çok teşekkürler yararlı olacağını düşünüyorum yeniler ve benim gibi bilmeyenler için...

atakan25

atakan25

Üye
teşekkürler bilimyordum

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Ö. Değil..

NonaZayi

NonaZayi

Üye