sis' jar'a ceviren program aranıyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

leqolas67

leqolas67

Üye
Bulamazsın ama şimdilik belki ilerde çıkar.:hmmm

Necmati

Necmati

Üye
kendinde demişssin şu an böyle bir program yok..
ama yinede aramaya devam et..:oke:

*nefret*

Üye
olur olur bal gibi olur.d.d.d.d

hakenn

Üye
teşekkur

scorpidos

scorpidos

Üye
Sanırım imkansız. Sonuçta eğer öyle bir imkan olsaydı Symbian işletim sisteminin hiçbir anlamı kalmazdı bu 1, 2.si ise java tabanlı telefonların işlemci ve bellekleri bu tip bir işleme yetmezler diye tahmin ediyorum. Eğer yetecek kapasitesi varsa zaten hiç durmayın, o telefona OS yükleyin :D

sahil_17

Üye
süper bişi

bergin

Üye
arkadaş o dosyaya sağ tuşla tıkla uzantı değiştire tıkla oradaki yere lar yaz tamama bas okey bu iş halledirmiştir

can1933

can1933

Üye
ben öle bi prgrm gormustum ama nerde?? :D

mkgenc

Üye
çevirisin ama nokia tlfonların dosya yöneticilerinden oluyo

berkex1124

Üye
nedemek yok ya video programıyla mp3 programı farklı ozaman nasıl çeviriosun yazılım dili farklıysa bi program var onla nasıl döndürülüo ozaman kardeşim bu mümkün ben gördüm site kurcalarken atıosun sis dosyasını altında sekmeler avr ordanda jarı tıklıosun hatta bi jar daha var onada tıkladınmı ekranı çevirerek oynuyosun ama eğer ekranla ilgili bi telefonsa tuşsuz yani

bartu97

Üye
hangi hacker yapar ki bunu o sisin kodlarını jara çevirmen 10 yılını alır

-Ozan Can-

-Ozan Can-

Üye
imkansız sis dosyaları telefonnun sistemine yonelik çalışır ama jar dosyaları kendi içindeki dosyalrı kullana bilir ama hem sis hemde jar çalıştırabilen teller var (örn:nokia N73 gibi)

• Beğen
Tepkiler: -morris- ve onurca06
medo456

medo456

Üye
arkadaş mümkün ve ben kullanıyorum?

• Beğen
Tepkiler: onurca06
berkay_zm

berkay_zm

Üye
aranıyosun sen :D

oguuz136

oguuz136

Üye
bende mürşit 5 jar ı telefonuma yükleyemiyorum... dosya geçersiz diyor maalesef...

iksir27

Üye
o programı zor buluruz

-morris-

Üye
imkansız sis dosyaları telefonnun sistemine yonelik çalışır ama jar dosyaları kendi içindeki dosyalrı kullana bilir ama hem sis hemde jar çalıştırabilen teller var (örn:nokia N73 gibi)

Kardeşim benimde n73 var dediğin gibi jar ve sis dosyalrını destekliyor. sis dosyalarının çoğunu yüklüyorum tele. ama bazı sis dosyalarında desteklenmiyo diyor sorun o dosyadanmı teldenmi çözemedim gitti.

u_cosar

u_cosar

Üye
çok çok çok zor bir ihtimal çünkü yazılımsal olarak farklılar

Takipçi Satın Al

Üst Alt