Ne zaman kansere tam çare bulunur,kimse kanserden ölmez, ozaman belki çıkar...
aynen katılıyorum.Olurda bulursanız banada yollayın.şimdi ipod moda oldu ya arkadaşlar yakında sis to maxOs diye birseş aralarsa hiç şaşmam![]()

kardeş adını değiştire bas .sis i sil .jar yaz olur .jar ı sil .sis yazzzzz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızalın lan yok diyenlere kapak olsun
arkadaşa katılıyorumBöyle bi şey olsa zaten symbiyan telefonlar para etmezdi
kardeş adını değiştire bas .sis i sil .jar yaz olur .jar ı sil .sis yazzzzz
oyle olsa insanlar akılsız mı birsuru para verip symbian telefon alsınlar alırlar bir java telefon kullanırlar symbian gibi ayrıca symbian yazılımlarıın yazılımı ve algoritması daha değişiktir java destekli bir telefonun (varsa eğer) işlemcisi ve rami bunu kaldıramaz Arkadaşlar saçmalamayın ben program yazan biri olarak soyluyorum symbian bir işletim sistemidir windows xp linux gibi siz bir sis dosyasını jar a çeviremezsiniz bu imkansızdır bu macintosh a uyumlu bir program cd sinin uzerine xp yazıp denemeye benzer saçmalamayın allah aşkınaoyle olsa insanlar akılsız mı birsuru para verip symbian telefon alsınlar alırlar bir java telefon kullanırlar symbian gibi ayrıca symbian yazılımlarıın yazılımı ve algoritması daha değişiktir java destekli bir telefonun (varsa eğer) işlemcisi ve rami bunu kaldıramaz
sonuç olarak;
....BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN DEĞİLDİR....

Arkadaşlar saçmalamayın ben program yazan biri olarak soyluyorum symbian bir işletim sistemidir windows xp linux gibi siz bir sis dosyasını jar a çeviremezsiniz bu imkansızdır bu macintosh a uyumlu bir program cd sinin uzerine xp yazıp denemeye benzer saçmalamayın allah aşkınaoyle olsa insanlar akılsız mı birsuru para verip symbian telefon alsınlar alırlar bir java telefon kullanırlar symbian gibi ayrıca symbian yazılımlarıın yazılımı ve algoritması daha değişiktir java destekli bir telefonun (varsa eğer) işlemcisi ve rami bunu kaldıramaz
sonuç olarak;
....BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN DEĞİLDİR....