sis' jar'a ceviren program aranıyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
aynen katılıyorum.Olurda bulursanız banada yollayın.şimdi ipod moda oldu ya arkadaşlar yakında sis to maxOs diye birseş aralarsa hiç şaşmam:sahan2:

bilal_38

Üye
alın lan yok diyenlere kapak olsun

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

hakanmc61

Üye
tşk ederim

hakanmc61

Üye
tşk

asigol

Üye
kardeş adını değiştire bas .sis i sil .jar yaz olur .jar ı sil .sis yazzzzz

Abicim bu dahada imkansız şöle jarlar içinde meta inf dosyası var bu olmazsa tel haha verir açmaz

--------------- Ekleme ---------------

correctboys linki tekrar kontrol etsen çok ii olur

h4yfans

Üye
İlk olarak nokta koyuyorum bu konuya.

1. Not defteri açın
2. .sis dosyasını tutup not defterinin içine bırakın, biraz pc kasılır ama birşey olmaz
3. Farkı Kaydet tıklayın
4. Dosya adı kısmına istediğinizi yazın sonuna .jar ekleyin.
5. Kayıt Türü'Tüm Dosyalar yapın.
6. Kodlama'yı UTF-8 yapın ve kayıt edin, karşınızda sis to jar dosyası =)

qwert1989

Üye
Symbian formattaki bir dosyayı javaya dönüştürmek günümüz şartlarınca mümkün değildir ;)

mehmet1.

mehmet1.

Üye
öyle olurmu ya ne diyorsun sen adını değiştir felan

Bora

Bora

Üye
Arkadaşlar saçmalamayın ben program yazan biri olarak soyluyorum symbian bir işletim sistemidir windows xp linux gibi siz bir sis dosyasını jar a çeviremezsiniz bu imkansızdır bu macintosh a uyumlu bir program cd sinin uzerine xp yazıp denemeye benzer saçmalamayın allah aşkına :D oyle olsa insanlar akılsız mı birsuru para verip symbian telefon alsınlar alırlar bir java telefon kullanırlar symbian gibi ayrıca symbian yazılımlarıın yazılımı ve algoritması daha değişiktir java destekli bir telefonun (varsa eğer) işlemcisi ve rami bunu kaldıramaz
sonuç olarak;

....BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN DEĞİLDİR....

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Arkadaşlar saçmalamayın ben program yazan biri olarak soyluyorum symbian bir işletim sistemidir windows xp linux gibi siz bir sis dosyasını jar a çeviremezsiniz bu imkansızdır bu macintosh a uyumlu bir program cd sinin uzerine xp yazıp denemeye benzer saçmalamayın allah aşkına :D oyle olsa insanlar akılsız mı birsuru para verip symbian telefon alsınlar alırlar bir java telefon kullanırlar symbian gibi ayrıca symbian yazılımlarıın yazılımı ve algoritması daha değişiktir java destekli bir telefonun (varsa eğer) işlemcisi ve rami bunu kaldıramaz
sonuç olarak;

yeterince güzel anlatmış arkadaşımız teşekkürler :yuru

Bora

Bora

Üye
eyw :D

smh_68

Üye
buna gülerim

ldren

ldren

Üye
:D guldurme pls ole bi program olmaz niye dersen otunlar 2 sekılde ayrılıyo birbiriyle alakası yok .......

ayazkapli

ayazkapli

Üye
olmaz öyle sey ya

Bora

Bora

Üye
sonuç olarak;

siz sis i jar a çeviren programı daha çok aranırsınız

Takipçi Satın Al

Üst Alt