Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sis' jar'a ceviren program aranıyorum!!!
Sponsorlu Bağlantılar
seribox
Üye
ammada attınız geçen indirdim ve çalışıyordu
cimbomluberk2
Üye
arkadaşlar önce o sis. dosyasını not defterinin içine bırakıyoruz.sonra not defterinde abuk subuk harfler çıkacak.en son olarakda o dasyayı farklı kaydediyorız AMA SONUNA JAR. YAZMAYI UNTMUYORUZ ÖRNEK:fifa 2008.jar gibi.sonrada oynuyoruz bildiğiniz gibi D:
Şu süper zekanıza hayranım... Sence çalışırmı o dosya ?
zeplin12
Üye
yaw bı kere en basında mantıksıs cunku sıs olarak bulunan dosya teleofon ıcın en ıyısıdır jar dosya telefonu kasar ve telefonda cok yer kaplar ztn bol bır programda yok bn jar dosyayı sıse cevırme programı olsa daha ıyı
canizci
Üye
Yha Adamlardaki akla bakarmsın Sis dosyasını noıt defternde deiştirip jar die kaydediyolar.
bekirbirim
Üye
Bulamazsın yok
murat0628
Üye
saolun bunu arıodum
bRy@nT
Üye
böyle bi program yok ama yapılabilir
300ispartali
Üye
böyle bir şey yokmuş bende daha yeni öğrendim :d
ıspartalıyım
Üye
kesinlikle böle program yok
ceza.1905
Üye
kesinlikle imkansız
Godfather
Üye
bulursan banada atmayı unutma
bRy@nT
Üye
ikiside farklı platformlarda ve yazılım dillleri değişik olduğu için böyle bişey İMKANSIZZZ.
xxxOKTAYxxx
Üye
ben sis i jara çeviren bi program bulmuştum ama işe yaramıyor sadece sonundaki sis i jar yapıyor yani böyle bişey imkansız
falken_tr
Üye
La Get olu bi bildiginiz yokki
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
jadmaker dıye bır program vardı o program olabılırmı bılmıyorum
nitrokan
Üye
haha arkadaşlar hangi devirdesiniz siz herseyin format cevirisi var bulursam link atayım size yanlız onda ince yarlarını yapmanız gerek
hllsntrk
Üye
işte buna gülerim
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
bencede mumkun deıl ama sen yınede arastır
marilyn_manson
Üye
medivirus kardeş unutma ki michael jacksonda zenciydi beyaza döndü......