Sis Düzenleyerek Hack Yapmak (Ben Anlarım Bu İşten Diyen Gelsin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Sis Düzenleyerek Hack Yapmak (Ben Anlarım Bu İşten Diyen Gelsin)
Bir sorum olacak ben denedim ama sorunu çözemedim. Öncelikle neyi denedim onu anlatayım.

Mesela bir sis dosyasını aldım telefondan ya da bilgisayardan düzenleyip içine rompatcher ya da installserver.exe 'yi kurulması gereken yerlere entegre ettim. Bu programı da sertifikalayıp kurdum ama hata verdi.

Ben secmanda denedim bunu hani secman binpda sertifikası ile çalışıyor ya onun için secman seçtim. installserver.exe'yi c:\sys\bin içine attım ama sertifikalamama rağmen program kurulmadı.

bu işi çözersek sertifika hack işi de tarihe karışır . Bir yolu var mı acaba bu kurulum hatasını gidermenin ?

Fikir yürütelim diye açtım bu konuyu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Onu Bende Denemiştim Önceden Bende De Olmamıştı

• Beğen
Tepkiler: ertuğrul1225
mstf_l

mstf_l

Üye
peki bu her turlu telefonda ise yarayan sertifikalar nasıl oluyor forumda bazı arkadaslar ttpod vb. Uygulamaları o sekilde sertifikalandırıyorlardı onun hakkında bir bilginiz var mı

mstf_l

mstf_l

Üye
o ne bilmiyorum simdi indiryorum ama onemli olan millete bir care bulmak kendimde cok cektim bu hackten simdi saydım da 5 tane yontem denedim (sertifika almak icin basvurdugum yerler haric) ama olmadı benim gibi olanlara bi yardım etmek istiyorum artık

Bi de ayrıca su proogram hakkında bilginiz var mı yorumların yarısında oldu demisler yarısında da daha da bozdu demisler
www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modi...-acigi-ve-butun-s60v3-v5-s-3-hack-540173.html

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
o ne bilmiyorum simdi indiryorum ama onemli olan millete bir care bulmak kendimde cok cektim bu hackten simdi saydım da 5 tane yontem denedim (sertifika almak icin basvurdugum yerler haric) ama olmadı benim gibi olanlara bi yardım etmek istiyorum artık

Bi de ayrıca su proogram hakkında bilginiz var mı yorumların yarısında oldu demisler yarısında da daha da bozdu demisler
www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/yeni-efile-exe-acigi-ve-butun-s60v3-v5-s-3-hack-540173.html

zaten bende senin dediğin programı sordum.. e63 e yükleme çünkü 9.1 9.2 v5 s60^3 destekliyor 9.3 niye yok bilmiyorum çok salakça bişey aslında ama telefonunu hackleyenler var..

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Yav benim iletide de yazdığı gibi hacklenir telefon ama uğraşmak gerek. Firmware hackle kesin olur zaten.Genel sertifika da şöyle oluyor. Açıklayayım: iki tür sertifikalama vardır birisine private yani kişisel diğeri de public olan yani genel herkes için olan. O senin Dediğin public sertifika ve programı yapan şirketin dağıtmış olduğu sertifikadir.bu sertifika ile de o firmanin her programı kurulur. Mesela binpda bunlardan biridir. Ama öte yandan opda, nokiotea ve symbian signed private certificate verir. Zaten imei'yi de ondan istiyorlar.

----------Eklendi @ 20:43:14 ---------- Yazıldı @ 20:42:20 ----------

Yani kişiye özel

----------Eklendi @ 20:44:38 ---------- Yazıldı @ 20:43:14 ----------

Yani kişiye özel

----------Eklendi @ 20:47:38 ---------- Yazıldı @ 20:44:38 ----------

Size tavsiyem önce nokioteca'dan sertifika alıp her türlü helloxu kurmayı deneyin olmadı firmware hack yapın

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
Yav benim iletide de yazdığı gibi hacklenir telefon ama uğraşmak gerek. Firmware hackle kesin olur zaten.Genel sertifika da şöyle oluyor. Açıklayayım: iki tür sertifikalama vardır birisine private yani kişisel diğeri de public olan yani genel herkes için olan. O senin Dediğin public sertifika ve programı yapan şirketin dağıtmış olduğu sertifikadir.bu sertifika ile de o firmanin her programı kurulur. Mesela binpda bunlardan biridir. Ama öte yandan opda, nokiotea ve symbian signed private certificate verir. Zaten imei'yi de ondan istiyorlar.

----------Eklendi @ 20:43:14 ---------- Yazıldı @ 20:42:20 ----------

Yani kişiye özel

----------Eklendi @ 20:44:38 ---------- Yazıldı @ 20:43:14 ----------

Yani kişiye özel

----------Eklendi @ 20:47:38 ---------- Yazıldı @ 20:44:38 ----------

Size tavsiyem önce nokioteca'dan sertifika alıp her türlü helloxu kurmayı deneyin olmadı firmware hack yapın

Nokioteca'dan setifikayı aldım bütün Hellox ları denedim olmadı:vur.Bu symbianlara sertifika olayını koyanı bipleyim ben:off:. Belkide bu saçma sertifika sorunu yüzünden diğer işletim sistemleri hızla yükselio. İnş. wp7 de böle bi sıkıntı yoktur. Symbiana veda etme zamanı geldi.:bye2::bye2:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Nokioteca'dan setifikayı aldım bütün Hellox ları denedim olmadı:vur.Bu symbianlara sertifika olayını koyanı bipleyim ben:off:. Belkide bu saçma sertifika sorunu yüzünden diğer işletim sistemleri hızla yükselio. İnş. wp7 de böle bi sıkıntı yoktur. Symbiana veda etme zamanı geldi.:bye2::bye2:
kesinlikle haklısın hantal olması, açık bir kaynak olmaması sürekli zorluklar çıkarmasiyla symbian kötü ama ben bir türlü vaz gecemiyorum bu symbiandan. Kesin çözüm firmware hack yapmak. Uğraşinca da her telefonda olur diye düşünüyorum

----------Eklendi @ 22:49:30 ---------- Yazıldı @ 22:41:29 ----------

Bendeki helloxlar şunlar dene istersen.

miroctas

Üye
ne kadar telefonlardan anlamasam da bir senedir symbian isletm sistemli kullanyrm.Gina geldi artik su sertifika hatasindan.Adam akilli programlari yukleyemiyorum bu yuzden.Androoid'e gecme zamani geldi de geciyor sanirim.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Öyle haklısın herkes kolayca halledemiyor sertifika işini

mstf_l

mstf_l

Üye
kardes e63 te deneme demen icin artik cok gec sen o satirlari yazdiginda ben coktan denemistim telefon her sis e bozuk dosya demeye basladi bende format attim simdi aciliyor birkac saniye sonra kilit kodu soruyor 12345 giriyom yanlis diyor ama heralde hata var cunku 5 defa yanlis girince hicbir sey demiyor bloke oldu falan gibi simdi kardesimin telefonun dan giriyom bakalim tekrar yazilim atmayi deneyecem onuda koyde blgisayar yok okula gidince yapcam insallah duzelir bu konu da oneriniz varsa soyleyin once bir telefonu calistiralim sonra hack yapariz :ehe

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
15 dakikada bir yeniden 5 defa yanlış girme hakkın vardı sanki güvenlik kodunda. bir de maxicepte bazı konular açmışlar bununla ilgili. aratırsan çıkar herhalde

mstf_l

mstf_l

Üye
iste oyle olmasi lazim normalde eskiden de oyle yapardi ama artik yapmiyor yani sistemde bir hata var once nemesis le formatlayi deneyecem sonra olmazsa tekrar flash atacam telefonu duzeltince de firmware hack isine bakarim birde

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
tamam bakalım kolay gele

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
Nokia C5-03 hack sorunum bitmiştir. Bildiriyim dedim
hacksiz telefon kullanıcısı --->
:vur
hackli telefon kullanıcısı --->:aha:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Ne güzel ne mutlu sana :) darısı herkesin başına

dgrszz

dgrszz

Üye
arkadaslar nokioteca sadece hellox 2.03 sertifikalandırır unutnmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt