Siri'ye Göre En İyi Telefon Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Siri'ye Göre En İyi Telefon Hangisi?
Apple'ın iPhone 4S ile birlikte yaşamımıza dahil ettiği kişisel asistan Siri'nin, 'Dünyanın en iyi akıllı telefonu hangisidir?' sorusuna verdiği cevap oldukça ilginç olmuş.

Apple' ın iPhone 4S modelinin en büyük yeniliği olarak tanıtıldığında insanları oldukça etkilemeyi başaran kişisel asistanı Siri'nin verdiği komik ve akıl dolu cevaplar her zaman konuşulmaya devam ediyor.

Peki Siri'ye "Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi akıllı telefonu hangisidir?" sorusunu yöneltmeyi denediniz mi? Eğer denemediyseniz hemen denemenizi tavsiye ediyoruz çünkü alacağınız cevap sizleri oldukça şaşırtacak.

Bu soruya Siri, "Dünyanın en iyi akıllı telefonu, Nokia Lumia 900 'dür" yanıtını veriyor.

Aslında bunun sebebi çok basit. Sorunun cevabını sistemde bulamayan Siri, mecburen internet üzerinden arama yaparak en yüksek kullanıcı notu alan telefonu karşınıza çıkarıveriyor.

Burada ironik olan durum, Apple çalışanlarının bu konuyu düşünememiş olmaları. Şu anda muhtemelen Siri üzerinde birkaç değişiklik yaparak, bu durumu ortadan kaldırmakla uğraşıyorlardır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
abooww ıphone'u olanlar kırmasınlar tellerini lumia siri'yi bile dize getirdi büyüksün abimsin dedirtir gibi çok komik yaa:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yani Ben soyleyince inanmiyorsunuz da elin sirisine inaniyorsunuz kustum size :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ahahahaahaaaa koltuktan düştüm ya :zuhaha: :kop2:

theposies

theposies

Üye
adam haklı beyler

Del Rey

Del Rey

Üye
Siri bile Lumia'da uygulama olmak istiyor galiba. :)

Türe

Türe

Üye
Kullanicinin memnun oldugu telefon dunyanin en iyi telefondur ;) lumia 900 dunyanin en iyi telefonlarindan bri ama en iyisi degil . Hatta bana gore bariz bir sekilde hicbir telefon 1. Degil cunku en iyi telefonlarin birbirine ustune olduklari noktalar var ve bu da dengeliyor onlari .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen öyle Süleyman hiçbişeyin tektipi güzel değildir zaten.. Ama bu güzel bi ironı olmuş ve hakikaten komik :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Kullanicinin memnun oldugu telefon dunyanin en iyi telefondur ;) lumia 900 dunyanin en iyi telefonlarindan bri ama en iyisi degil . Hatta bana gore bariz bir sekilde hicbir telefon 1. Degil cunku en iyi telefonlarin birbirine ustune olduklari noktalar var ve bu da dengeliyor onlari .

olamaz zaten bir ay sonra daha üstünü çıkacak muhakkak.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hehe siri bile bilior yahu :kop2: en iyi herzaman nokiadır. Ve öle kalacaktır.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Koptum ya!!:kop:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:kop2:

Türe

Türe

Üye
Aynen öyle Süleyman hiçbişeyin tektipi güzel değildir zaten.. Ama bu güzel bi ironı olmuş ve hakikaten komik :D

Fail diyoruz biz buna :ehe

---------- Eklendi @ 17:15:17 ---------- Yazıldı @ 17:14:39 ----------

buna bir caps yapmalı :naughty:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Apple bile biliyor Nokia'nın en iyi olduğunu ama açıklamıyor :kop2:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
SHS

SHS

Üye
hep aynı cevabımı veriyormuş :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
En büyük Lumia başka büyük yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt