a lı be li ce li de li şirin
Praetor Emekli Yönetici reyis_sifiralti' Alıntı: Biraz tezat olmuş ama neyse Gargamel'i döven şirin (= (birden esti yazdım... ) Genişletmek için tıkla ... Senin tezatlık da fena sayılmaz O zaman biraz yumuşatalım; liboş şirin
reyis_sifiralti' Alıntı: Biraz tezat olmuş ama neyse Gargamel'i döven şirin (= (birden esti yazdım... ) Genişletmek için tıkla ... Senin tezatlık da fena sayılmaz O zaman biraz yumuşatalım; liboş şirin
fbforever Üye Serseri Şirin Güzel oldu bu... --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Senin tezatlık da fena sayılmaz O zaman biraz yumuşatalım; liboş şirin Genişletmek için tıkla ...
Serseri Şirin Güzel oldu bu... --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Senin tezatlık da fena sayılmaz O zaman biraz yumuşatalım; liboş şirin Genişletmek için tıkla ...
Anıl Umut Emekli Yönetici Lord.iz' Alıntı: ampul şirin Genişletmek için tıkla ... reyis_sifiralti' Alıntı: Okçu şirin Genişletmek için tıkla ...
Lord.iz' Alıntı: ampul şirin Genişletmek için tıkla ... reyis_sifiralti' Alıntı: Okçu şirin Genişletmek için tıkla ...
fbforever Üye Her yazıya cevap veren şirin --------------- Ekleme --------------- Anıl Umut' Alıntı: Behlül şirin Genişletmek için tıkla ... Bihteri belli Koca köyde 1 tane dişi şirin var nasıl iş anlamadım
Her yazıya cevap veren şirin --------------- Ekleme --------------- Anıl Umut' Alıntı: Behlül şirin Genişletmek için tıkla ... Bihteri belli Koca köyde 1 tane dişi şirin var nasıl iş anlamadım