Siri nihayet iPhone 4'te!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Siri nihayet iPhone 4'te!
iPhone 4S'in belki de iPhone 4'e göre en önemli özelliklerinin başında, denileni anlayan ve komutları yerine getiren Siri uygulaması geliyor. Bugüne kadar sadece iPhone 4S'lerde çalıştığını düşündüğümüz Siri uygulamasını hacker'lar yer yer iPhone 4'lere de kurmaya çalışıyor, ancak tam anlamıyla başarı sağlanamıyordu.

Siri'yle ilgili son gelişme ise iPhone 4 kullanıcılarını sevindirecek cinsten... Apple, bir Siri portunu legal olarak açarak daha önce şifreyle korunan ilgili sistem dosyalarına iOS 5.0.1 güncelleştirmesi ile tam erişim hakkını sağladı. Yani iPhone 4'e Siri'yi yükleyen bir kullanıcı bu adımdan sonra Apple'ın haklarını çiğnemiş olmayacak.

Apple bu portu kapatana kadar da, hacker'ların herhangi bir illegal adım atmasına gerek kalmadan iPhone 4'lere Siri'yi kolayca yükleyebilecek.

_ardaa

_ardaa

Üye
Sesle komut zaten var nedir bu Siri'yi bu kadar önemli kılan pek bilgim yok o yüzden soruyorum merak ettim.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sesle komut zaten var nedir bu Siri'yi bu kadar önemli kılan pek bilgim yok o yüzden soruyorum merak ettim.

Sesle komuta bugün nasılsın,dışarı çıkarken şemsiye alayımmı,çok sıkılıyorum,oyunları göster,hemen faceye gir gibi şeyler söyleyemiyorsun.

y n s c n

y n s c n

Üye
Geliştiriilmesi gerek biraz daha.

_ardaa

_ardaa

Üye
ForeverAlone";4126498][COLOR="Red' Alıntı:

Sesle komuta bugün nasılsın,dışarı çıkarken şemsiye alayımmı,çok sıkılıyorum,oyunları göster,hemen faceye gir gibi şeyler söyleyemiyorsun.
[/COLOR]

Bizde ne olduğunu sorduk bilmiyorsan bilmiyorum de cevap vermek için yazma arkadaş.

Masha

Masha

Üye
Çok iyi bi uygulama değil o zaman bu siri denen uygulama..

_ardaa

_ardaa

Üye
Google dan öğrendim sağolsun süper açıklayıcı bilgiler verdi arkadaş buradan!

Sesle komutun bir üst versiyonu eksiği var bence örneğin menü tuşuna basma zorunluluğu olmamalı, sesle komutla devreye girmeli ve kapanmalı en azından.

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama olarak guzel bı uygulama bencede ama kac ıcın ıcın gereklı olur o tartısılır tabıkı :)

y n s c n

y n s c n

Üye
şu ana kadar geliştirilmiş en iyi sesli komut sistemi olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım :oke:

Aynı şeyleri düşünüyoruz, biraz daha geliştirilirse önünde durulamaz :oke:

61semih

61semih

Üye
en etkıleyıcı yanı mesela bır market belırlıyorsun bana hatırlat gıbı komutlar verıyorsun o marketın yanından gecerken gps ıde kullanarak senı uyarıyor
bence siri abartıldıgı kadar buyuk bırsey degıl
4s te anaa adamlar yapmış dedgım hıcbırşey yok

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
en etkıleyıcı yanı mesela bır market belırlıyorsun bana hatırlat gıbı komutlar verıyorsun o marketın yanından gecerken gps ıde kullanarak senı uyarıyor
bence siri abartıldıgı kadar buyuk bırsey degıl
4s te anaa adamlar yapmış dedgım hıcbırşey yok

aynen hocam.. dedıgın gıbı o konuda hayal kırıklıgı yarattı bencede.. ))

fullwar

fullwar

Üye
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Kesınlıkle uzun zaman alacaktır.. Ama onu acık yanı baya bı gelıstırılebılırler bu olayı..

Türe

Türe

Üye
bazıları hayatın anlamı nedir diyor siriye :ehe youtube da çok komik videolar var siriyle ilgili :kop:

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
bazıları hayatın anlamı nedir diyor siriye :ehe youtube da çok komik videolar var siriyle ilgili :kop:

İlla b.. cıkartacaklar ya.. yapmasalar olmaz oyle seyler :) Apple'a asık olan rahatasızların vıdeolarıdır kesın..

tempestshine

tempestshine

Üye
türkçe dil desteği olmadığı için kullanmak için iyi ingilizce bilmek gerek :kotu:

cyber

cyber

Üye
ne anlamı kaldı iphone 4s in

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...