Eeeee ..! :D
Symbianist Üye eee si iyilik sağlık. Senden ne haber ----------Eklendi @ 00:21:46 ---------- Yazıldı @ 00:20:19 ---------- Konu ile alakalı değil.Bu arada telefondan konu acıyorum dosya ekleme yetkim de var ama ekledikten sonra neden konuda çıkmıyor acaba sayın mod
eee si iyilik sağlık. Senden ne haber ----------Eklendi @ 00:21:46 ---------- Yazıldı @ 00:20:19 ---------- Konu ile alakalı değil.Bu arada telefondan konu acıyorum dosya ekleme yetkim de var ama ekledikten sonra neden konuda çıkmıyor acaba sayın mod
fullwar Üye Symbianist' Alıntı: Valla modun içi fesat üye olarak bize ancak izlemek düşer. Genişletmek için tıkla ... Ne şimdi ya? Ben soyulmuş patlıcan diyecektim. Aha yakaladım fesatları. Alın bunları. Al. Al.
Symbianist' Alıntı: Valla modun içi fesat üye olarak bize ancak izlemek düşer. Genişletmek için tıkla ... Ne şimdi ya? Ben soyulmuş patlıcan diyecektim. Aha yakaladım fesatları. Alın bunları. Al. Al.
DiaBLoS Admin Konu Sahibi yasminoz' Alıntı: Yine mi şırdan..pfff... Genişletmek için tıkla ... Beğenmedin mi ? Aaaaa...!