swap5F19
Üye
-
Konu Sahibi
-
.sis uzantılı olduğu için malesef desteklemezbirde 3110 classic e uysa süper olurdu
oyunlar benden oynaması senden onu da sen bul kardeşimsaol tekrar denedim çalıştı bide su 2. bolumun son kısmında fenerin üzerindeki adamı oldurdukten sonra neyapıcaz bulamadım çıldırıcam eğer bitirdiysen bi soleyebilirmisin
ilk sorunun cvbı linkleri kontrol ettim gayet iyi çalışıyor.2. sorunun cvbı ise olur2 link bozuk raips ten acılmıyor7610 uyumlumu acaba
7610 Bitürlü Yükleyemedim Libs Den Y
Ya kardeş şimdi ben splinter cell i yükledim sonra colorfix le freemem i yükledim oyunu sorunsuz oynadım.Sonra başka ngage oyunları attım telefona ve multifix libs i yükledim bu sefer yeni oyunları açıyo telefon splinter cell i açmıyo bende multifix libsi sildim bu sefer hiçbiri açılmadı vede kamera da vidyo desteklenmiyor hatası veriyo şimdidelütfen yardım edin ne yapmam gerek.Bu oyunların hepsini yükleyip oynayamammı ya ben splinter cell in multifix libs programı yüzünden çalışmadığını düşünüyorum acaba bir alakası varmı?
Şimdi telefona bide hafıza kartına format attım artık o sorun düzeldi.Ama şimdide 35 saniye vidyo çekebiliyorum.Normalde 1 saat e kadar çekebilmesi lazım.Oyunlara gelince multifix libs i yüklersem splinter celli oynayamammı.Ben hem splinter cell i hem diğerlerini yüklemek istiyorum.Eğer beraber olmazsa ilk baş splinter celli oynarım sonra multifix libs i yüklerim.Bide multifix libs i yüklersem yine aynı vidyo sorunu ortaya çıkarmı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.kardeşim buna extra bi libse gerek yok oyun zaten sis uzantılı yazdıklarımı uygula işlem tamamdır
--------------- Ekleme ---------------
bu sorunu düzeltebilmen için fexplorer e gir ecom ve ecom dll dosyalarını sil bu kameranı düzeltecek.siplinter celi kur bu oyunu çalıştırabilmen için extra libs kurmamalılsın.senn sorununu tam olarak biliyorum telden video çekemiyorsun(özellik desteklenmiyor)yazıyor olması lazım bu snn yuklediğin multilibs ten kaynaklanır.yazdıklarımı uygularsan sorunun düzelecektir.telle ilgili bi sorun yok tamamen hafıza kartında sorun
Şimdi telefona bide hafıza kartına format attım artık o sorun düzeldi.Ama şimdide 35 saniye vidyo çekebiliyorum.Normalde 1 saat e kadar çekebilmesi lazım.Oyunlara gelince multifix libs i yüklersem splinter celli oynayamammı.Ben hem splinter cell i hem diğerlerini yüklemek istiyorum.Eğer beraber olmazsa ilk baş splinter celli oynarım sonra multifix libs i yüklerim.Bide multifix libs i yüklersem yine aynı vidyo sorunu ortaya çıkarmı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..İfadede gaymişiz gibi oldu hiçbi alakası yok teşekkür mayetinde öpüyom
7610 yükleyince tl hafızası dolu diyor ram yüksel ticisinide yuklem aynısını diyor başka yerden libs dosyasını yükledim tl hafızasında yüklü dosyalara yükleniyor acınca hic bisey olmuyor YÖNETİCİDENDE YÜklemek icin gözükmüyordostum yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?