Sınırsız Tarifeler Yüzünden Turkcell'e Tepki Büyüyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız Tarifeler Yüzünden Turkcell'e Tepki Büyüyor!!
Avea'nın sınırsız tarifesinin kaldırılacağının duyulması ortalığı karıştırdı.Suçlu Turkcell olarak gösteriliyor işte bazı yorumlar

karamsartekin
turkcell benim hakkım sana helal değil
Operatörler arasında bu milletin hakkını yeterince yemedinmi TURKCELL
konuşmadığımız faturaları ödettirdin bizlere elini cek bu milletden
hizmet anlayışı diyosun milletin menfaatine olan bir kampanya yapıldı
hemen engel oluyon BEN TURKCELL E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...

04 Mart 2009 Çarşamba 12:52
Süreyya Ciliv ın sorduğu soruya bakın - Nasıl kar edecek - Aklı fikri para bunların. Milleti bu zamana kadar kazıkladınız bundan sonrada da parayı düşünen aç gözlü rolündesiniz eminim bırakmazsınız bu rolünüzü.Sizin işiniz kara kazanmaktan ziyade kaliteli ve ucuz hizmet sunmak olmalıdır....
04 Mart 2009 Çarşamba 12:59sakobben

heheh
tamam çoğu aramada şebeeke meşgul diyor ama geçen ay turkcell e ödediğim 232 tl den yani hizmet/bedel oranından daha iyi bir ortalama yakaladığını düşünüyorum. devam avea sen de olmasan turkcellin ellinde oyuncak olacaktık.....
04 Mart 2009 Çarşamba 12:20

AVEA'YA DESTEK .!

Vatandasa en güzel hizmeti Avea veriyor. Bu BTK bildirisi Turkkcell'in fesatlığından oluşmuştur.. Turkcell yetkilileri Allah'tan korkun kampuscell'im var . kampuscell'i olmayan Turkcell'lileri arayamıyorum. dk.da 3 kontür atıyor . Ama Avea'dan Turkcell'i arasam dk.da 2 kontür. Turkcell kendi müşterisine kazık atıyor. Sınırsız tarifeyi kaldıracaklarına Turkcell'i kapatsınlar bitsin. O zaman bakın kalite nasıl geliyor.
malcolmXXX

kazıkçı türkcell
Şu turkcell kadar abonesini kazıklayan başka bi operatör yok nasıl kar edeceğini düşünüyormuş şuna bak karamehmet sırf turkcell den dolayı bir anda türkiye nin en zengini olmuştu kısa sürede.. ucuz konuşmanın önünü kesmeye çalışıyorlar kendileri ucuzlatmıyolar hiç vatandaşları düşündükleri yok... gözünüz doysun be!.....
04 Mart 2009 Çarşamba 11:43

İşte Durum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaş avea böyle yapınca turkcell tabi karşı çıkar. Turkcellin tek dayanağı kalitenin yanı sıra abone sayısıdır, yani bir kişi telefonunun rehberindeki numaraların her 100 numaranın 80i turkcell böyle olunca başka operatöre geçemiyordu, ama avea her yöne yapınca bu sorun ortadan kalktı. Bu sefer turkcellin başına bela oldu oda harekete geçti. Ama aveaya oh olsun, onun yüzünden türkiyeye 3G bir sene daha geç geliyor. Geçen sene 3G ihalesi yapılırken "numara taşıma" çıkmadan uygun rekabet ortamı oluşamaz diye 3G ihalesini iptal ettirmişti. Şimdi sıra turkcellde, elinden geleni ardına koyma turkcell sonuna kadar yanındayız.

morfrap

morfrap

Üye
Hepsi 5 para etmez bunların. Yaptıkları tek şey war, milleti kazıklamak

kutalmis

Üye
ya nasıl türksel yanındayız? türksel de 3g'nin gelmesinde geciktirici sayılmaz mı? onlar da numara taşımaya dava üstüne dava açarak süreci yavaşlattıkça yavaşlattılar. özgürlükten bu kadar korkan bir şirket olabilir mi ya? madem lidersin, madem kalitelisin, neden korkuyorsun?

bu flaşflaş haberlerinde de turksel'İn dediği "avea önceden söyleseydi banane"lere de o yüzden pek inanamıyorum.

bakalım nolucak.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ya nasıl türksel yanındayız? türksel de 3g'nin gelmesinde geciktirici sayılmaz mı? onlar da numara taşımaya dava üstüne dava açarak süreci yavaşlattıkça yavaşlattılar. özgürlükten bu kadar korkan bir şirket olabilir mi ya? madem lidersin, madem kalitelisin, neden korkuyorsun?

bu flaşflaş haberlerinde de turksel'İn dediği "avea önceden söyleseydi banane"lere de o yüzden pek inanamıyorum.

bakalım nolucak.

Birincisi o türksel değil Turkcell..
İkincisi Turkcell olmasa 3G Türkiye'de olmazdı..

Üst Alt