kullanıcıadları
Üye
O zaman yanlis anladi adam. O ne kadar ? Uydu net mi oda ?
Uydunet'ten bahsediyorum işte.49 liraya 20 MB/sn eko sınırsız + Teledünya temel paket bıdı bıdı şeyleri var ya o işte ^.^ AKK'siz 20 MB/sn internet fiyatları onun 2 katından fazlalar
Paket şu işte ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobilden ana sayfaya yönlendiriyor. Fiyat onemli degil 100 150 lira arası amac hız. Alt caddede SO Fiber internet var bizim sokakta yokarada 200 m var tas catlasin.
adsli o yüzden sevmiyorum zaten eve bağımlısın modemi kap götür olmuyorda,bana göre en iyisi gsm interneti hep yanımda,telefonuda modem yapıyorum ohh kebab
Ben 100mbps alıcam 150 tl ye250 gb cok fazla hemde
Buradan arşiv takıntın olmadığını anlıyoruz ^.^ Kaç tane harddisc'im var hatırlamıyorum.Harddisc almaktan sokağa gezmeye çıkamıyorum
Arşiv yapmıyorum 3 tane 1 tb 1 tanede 650 gb var yetiyor bana
3 tane 3 TB var.Bi tane de 2'lik.Elimde neredeyse turkanime'nin bütün altyapısı var.Birde dizi film var baya.Aslında upload hızımda fazla bir kaç aydır, bir yere uploader olabilirim bak
bi dene 250 gb lik sata gondersene bana hayrına yetmiyoda
Bilgisayarı yenileyeceğim yakında malzemelerinden bir kaçınıda (yenileyeceklerimi) çekilişle bi forumda dağıtmayı düşünüyordum ^.^ İçinde 1 TB dahili var bu forumda dağıtma kararı alırsam şansın yüksek bak
bi dene 250 gb lik sata gondersene bana hayrına yetmiyoda
SSD olma mi?
senin olsun 1 tb bana 250 gondersen yeter 250de bende var zaten
250 yokki bende en az 1 TB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?