sınırsız internet paketi olan 2 bağlantıyla saniyede 32kb veri tüketimi hız 32kb olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
sınırsız internet paketi olan 2 bağlantıyla saniyede 32kb veri tüketimi hız 32kb olacak
turkcellwap ve turkcell internet ayarlarıyla 2 ayrı bağlantı kuru turkcell wap la facebook a video yükleyin wap la gine video indirin internetle youtubeye video yükleyin opera mini den video indirin sonuc wap 8+8=16
İnternet 8+8=16 toplam
16+16=32kb (256kbp) turkcell vermesse vervesse vermesin biz 96kbp cıkardıkmı 256kbp .(bu yasaldır bug valan değildir)

rapman

rapman

Üye
teşekkürler, paketi aşarsam deneyeceğim.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İki Türlü Bağlantı Nasıl Yapacaz Anlmadım ?

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
internete girmeden öne ineternet eris noktasını herzaman sor diye ayarlarsan her bağlantı için seçenekler çıkacak wap ve internet diye telefonun kendi tarayıcısıyla ve opera mini telfonunu kendi internetiyle google den bir site arat gir video inerken menüye bas geri dügmesine bas uygulamalardan operayı ac google den site ara gir birine wap la 2ciye internetle gir alsana 2 ayrı bağlantı akıllı telfon varsa olur symbian nokia lar dan olur 5800xm ve nokia c7 vb...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk: Hıza Azda Olsa Bir Çözüm

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
kullanmaya devam

- - - Eklendi - - -

bağlantı yöneticisinden bakın 2 bağlantı varsa tamam anlantığım konuyu uygulaya bilmissinizdir 1 bağlantı varsa yapamamıssınız dir

Aftermt2

Üye
Kontor satıyorum turkcell konu açtm

asigsasi

asigsasi

Üye
2 ayrı veri tüketimi olabilir fakat internet hızını artırmaz hatta telefon daha çok kasar

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
2 ayrı veri tüketimi olabilir fakat internet hızını artırmaz hatta telefon daha çok kasar

Kardes bende veri tüketimini diyorum saniyede tek bağlantı 12kb tüketirken ben çok bağlantı yaparak 32kb cıkarıyorum.
Örnek vereyim 1 bağlantıyla 3 tane video indirsek 1 videoyu 10 dakikada indirse 30dk
Ama 3 ayrı bağlantı yapsak 3 video yu 10 dakikada indiriyor .
Sence yokmu hız

asigsasi

asigsasi

Üye
birşeyler yapmaya çalışıyorsun fakat olmaz bu şekilde internet daha çok ağırlaşır ne kadar çok bağlantı telefonun ram ini etkiler ve ağırlaşır

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
birşeyler yapmaya çalışıyorsun fakat olmaz bu şekilde internet daha çok ağırlaşır ne kadar çok bağlantı telefonun ram ini etkiler ve ağırlaşır

Doğru telefonu yoruyor ram bazen yetersiz kalıyor,ben çok bağlantı yapmadan telefonun belleğini bosaltıyorum .
Ben saat de 120 mega kilobayt(mb) tüketiyorum eğer senin dediğin gibi olsaydı 96 kilobayt hız 3 e bölünürdü ama bölünmüyor 3 ayrı video yu 96 kilobayt la indiriyor yani 3 katına veri tüketimi yapıyor.
Tek bağlantıda 1 saat de 42 megabayt tüketir.ben 3 bağlantı yaparak tüketimi 3 katına çıkardım.
Kardesim inanmiyorsan dene ,ya sen hiç 2 veya 3 ayrı bağlantı yapmamıssın yada çok lu bağlantıyı beceremedin.
Canım kardeşim dene yardım istersen nasıl 3 veya 4 bağlantı yapbilmen icin özel mesaj atbilirim istersen.

asigsasi

asigsasi

Üye
doğru diyorsun ben beceriksiz bi adamın web tarayıcısından mp3 indirirken opera mini den dosya indiremiyorum bunları yaparken opera mobil den oyun indiremiyorum bu 3 unu yaparken youtube downloader den video indiremiyorum ben beceriksiz biriyim :vur

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

everest22

everest22

Üye
bu vodafonedada oluyormu ?

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
asigsasi

asigsasi

Üye
neyse fazla uzatmaya gerek yok isteyen dener

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt