Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sınırsız internet hız kısıt bugu lazım!
Sponsorlu Bağlantılar
super999999
Üye
Konu Sahibi
Sınırsız internet hız kısıt bugu lazım!
evet arkadaşlar dediğim gibi artık sıkıldım bu turkcellin saçma kısıtlamalarından bu yüzden hala hız kısıtı kaldırabilen varsa sadece yorum olarak evet yazabilirmi?
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
7 Şubat Dünya İnternet Günü etkinliklerinde konuşan Bakan Ahmet Arslan, 2018 yılı itibariyle adil kullanım kotasının tamamen kaldırılacağını açıkladı. Bence azıcık daha bekleyip yasal olarak bu sıkıntıyı çözmek daha iyi olacaktır.
7 Şubat Dünya İnternet Günü etkinliklerinde konuşan Bakan Ahmet Arslan, 2018 yılı itibariyle adil kullanım kotasının tamamen kaldırılacağını açıkladı. Bence azıcık daha bekleyip yasal olarak bu sıkıntıyı çözmek daha iyi olacaktır.
Eminmisin dostum böyle bir şey nerde yazıyor? Mobil internet 128 kbps olacak diye biliyorum
skylinegti
Üye
Sabitte akk kalkacak ama mobilde 1 martta sadece akk sonrası hız 128 kbps olacak zaten mobilde akk kaldırsalar operatörlerin paket satması saçma olur.Ayrıca gece 2 sabah 8 arası hız kısıtı olmaması maddesinde mobil sabit belirtmemiş demekki hepsinde hız kısıtı olmayacak...