Sınırsız İnternet Alanı Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceza_70

ceza_70

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız İnternet Alanı Yardım
Biz arkaşla böle film izleme müzik dinleme vb şeylerin bulunacağı bi site açmak istiyoruz ve bunun için sınırsız internet alanı lazım fakat ben netten bulamadım sizin bilginiz varsa nerden alabiliriz yıllık ücreti ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim....

celibar

celibar

Üye
Bildiğim kadarıyla serverlar aldığınız alan boyutu için ucretlendirilirsiniz.ama 50 gb 100 gb yetmezse daha da alabilirsiniz.internet sunucusu için hostbul.net'e bak derim.

ceza_70

ceza_70

Üye
    Konu Sahibi
peki ücretler ne kadar oluyor bi fikrin var mı ??

celibar

celibar

Üye
belli bir fiyat yok.100 gb alan, aylık 20 ila 30 tl arası(bir iki tanesine göre).yurt dışında fiyatlar daha ucuz olabiliyo.dikkat etmen banwit (aylık veri transveri) alanın yüksek olmasına dikkat et.düşük olursa siteden tam randıman alamayabilirsin.

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
100 GB aylık alanla filmleri depolarsanız ama bant genişliğine gelince apışır kalır o site.
Sizin bakmanız gereken paketlerin öyle 20-30 lira olması düşünülemez. En az 150 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor ki randımanlı çalışsın site. Yani burada sorun alan değil bant genişliği.
Ufak bir şey daha ekleyeyim "sınırsız bant genişliği sağlıyoruz" diyen her türlü firmadan özenle kaçının. Kesinlikle yalan söylüyordur.
Bu kadar para verebilirim diyorsanız özelden mesaj atın bir kaç firma önereyim size.

ceza_70

ceza_70

Üye
    Konu Sahibi
150 Tl aylık mı yıllık mı aylıksa zorda yıllıksa yaparız :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt