Sınırsız her yone mesaj ıstedıgınız kadar yurt dısı da dahıl herseyın bır kolayı vardır

Sponsorlu Bağlantılar

id90

Üye
valla süper biseye benzio ama su flashsms programini acamadim ben kurdum telde gözüküyo basinca kisa bi resmi cikio sonra geri kapanio neden aceba

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
valla süper biseye benzio ama su flashsms programini acamadim ben kurdum telde gözüküyo basinca kisa bi resmi cikio sonra geri kapanio neden aceba

bunun nedeni arkadasim buyuk ihtimalle iphonunun surumu dusukolmasidir iphonunun modelini yazarsan ve surumunude yazarsan yardimci olabilrim arkadasim

id90

Üye
iphone 3g
sürüm 3.1.2 jailbrak felanda var :D

id90

Üye
denedim oda olmadi yinede saolasin ben biraz daha ugrasirim olmazsa olmaz needelim :D

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
denedim oda olmadi yinede saolasin ben biraz daha ugrasirim olmazsa olmaz needelim :D

tamam arkadasim belki os surumun dusuk olabilir mesela 3.0 yukludur 3.1 i yukle eger ogle bisey varsa bide öyle bak bakalim sende saolasin:oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bedava mesaj da moda oldu bugünlerde :D

hilal52

Üye
eline koluna saglıkk iimiş ama her seferinde bi değişiklik oluyo

ceylanbey

Üye
ban youre current out of credit diyor neden bitane msj bile atmadim yani

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
ban youre current out of credit diyor neden bitane msj bile atmadim yani

hmm osamn sole bise y olmus bu programin yapimcilari uyanmis demmeki serverlari uzerinden cok mesaj gonderilmis :S buda su demek program formati deismis olabilir bi bakim arkadaslar ben size yeniden yazicam

cuneytgundogdu

Üye
calısmıyo arkadaslar bu program

amon35

amon35

Üye
teşekkürler.

onur145145

Üye
kardeş udidfaker i nerden indircez

casperiphone

Üye
buyıng credıts dıyorum kac dakıkadır donup duruyo ama bı kredı vermedı gıttı bı yardımcı olsanız xD

reason34

Üye
dostum ben b u programı kuruyorum ama krediniz yoktur dio udid yapıyorum yine olmuyo varmı baska bi cozumu bunun

gribex1

Üye
kardeşler geçmiş<olsun progran udidfaker la da çalışmıyor para verip kntör almazsanız olmayacak anlaşılan. Kolay gele herkeze

ablatya

Üye
dostum ben programı kurdum actıgımda kredi bölümünde you are out of credits yazdı vermedi yani on kredi filan naapmam gerekiyor?

m-emin

Üye
Arkadaslar ben kurdum, 10 kredi görünmüyordu. out of credit diyor. ilk olarak kredi mi yüklemem gerekiyor?

mehmet_arısoy

mehmet_arısoy

Üye
benim telefonda düzgün çalışmadı hiç kredi vermiyor your current credits: 10 yazmıyor you're out of credits yazıyo proğramı yanlış mı kurdum acaba

Üst Alt