SINIRSIZ CepNet (Mobil internet) KALKSIN !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
SINIRSIZ CepNet (Mobil internet) KALKSIN !!!
Herkese iyi gunler.
Sonn 7 senedir Vodafon kullananiyorum.
Son zamanlarda cok kopar oldu.
Bir gunde tam 15 kez koptu.
Yaptigim sadece facebook tan chaat.
Ne video izledim nede bilgisayara bagladim.deli oldum.

Niye koptugunu biliyorum.insanlar 8 TL sinirsiz diye bilgisayara telefonu veya vodemle karti bagliyorlar.
Olan ben gibi bilgisayari olmayanlara oluyor.

Madem insanlar art niyetli ozaman hesapli Limitli olsun.
100 MB: 3 TL
250 MB: 5 TL
500 MB: 7 TL
1 GB. :9 TL
2 GB. :12 TL
4 GB: 15 TL
6 GB:20 TL
Artik telefon-tabletler flash player destekli.
Cogu kisi video izliyor oyun oynuyor SKype yapiyor.
Bir laptopun yaptigini tablet yapabiliyor.

Umarim vodafon dan yetkili biri bu mesaji gorur.
Ben sevgilimle sadece ama sede chat yaparken yazisirken
Kopmasi hic adil degil

guero38

guero38

Üye
Haklısın Belki ama vodafonun sitesindeki fiyatlar çok fahiş zaten internet türkiyede çok fahiş bence bırakın vodafonu 12-25 yaş arası birinin (veya kendiniz) geçin aveaya Genç Pakete 1GB internet 500 DK her yöne + 1000 SMS her yöne daha ne olsun 19TL hem vodafone da aklını başına alsın ne bu bulunmaz hint kumaşı Anasının Nikahı Fiyatlar istiyo.

yakup_281

yakup_281

Üye
Arkadaşım sen bize kızacağına git operatörlere 100mb aylık ne demek ya

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
@yakup_281 o 100 MB paket arada sirada facebook acanlar icin.
Evde bilgisayara-Laptop tan baglananlar alir 4-6 GB istediklerini yapar yuklerler

phasan

phasan

Üye
bendede çok kopuyor

Aydem1r

Üye
Herkese iyi gunler.
Sonn 7 senedir Vodafon kullananiyorum.
Son zamanlarda cok kopar oldu.
Bir gunde tam 15 kez koptu.
Yaptigim sadece facebook tan chaat.
Ne video izledim nede bilgisayara bagladim.deli oldum.

Niye koptugunu biliyorum.insanlar 8 TL sinirsiz diye bilgisayara telefonu veya vodemle karti bagliyorlar.
Olan ben gibi bilgisayari olmayanlara oluyor.

Madem insanlar art niyetli ozaman hesapli Limitli olsun.
100 MB: 3 TL
250 MB: 5 TL
500 MB: 7 TL
1 GB. :9 TL
2 GB. :12 TL
4 GB: 15 TL
6 GB:20 TL
Artik telefon-tabletler flash player destekli.
Cogu kisi video izliyor oyun oynuyor SKype yapiyor.
Bir laptopun yaptigini tablet yapabiliyor.

Umarim vodafon dan yetkili biri bu mesaji gorur.
Ben sevgilimle sadece ama sede chat yaparken yazisirken
Kopmasi hic adil degil

kalkmasın arkadasım evet sen sevgılınle chat yapmak ıstıyorsun ama ben ıstanbul'dakı annemle koydekı dayımı gorusturuyorum senınkı yalnıs bı yaklasım bence bu sınırsız olayı olmasa bıraz zor hem baglantı kopması telefonkaynaklı olabılır cunku benım neredeyse hıc kopmuyor

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
@Aydem1r
CepNet nedemek biliyormusunuz? Veri trafigi az telefondan ben gibi sadece yazi-mail-msn kullanan kisiler icin internet dir.

Siz yani telefondan degil laptop/notebook/bilgisayardan kullananlar icin. Mobil internet var.
Pahaliysa Avea ya gecin 5 GB 25-35 TL NEYSE Odeyin.
Yani benim bilgisayar/Laptopum olsa CepNet degil Mobil internet kullanirdim.4 GB veya yuksek olani.
Vodafone fabrikadan arkadaslar 3000 kisi imza toplayip faks cekecegiz.

Adamlarin iyi niyetini kotuye kullaniyorlar.
Vodafon ne demis
CepNet; Cep telefonunuzdan internet icin mail-mesaj-facebook-twitter-forumlar icin 100 Mb Hizli sonrasi 90 Kb yavas ve SINIRSIZ 8 TL
Mobil internet; Tablet-Laptop-netbook icin 1Gb veya 4 GB alip ne isterseniz yapin.

Uyaniklik yapip 8 TL olayini bilgisayarda yapmak hem ben gibi insanlari magdur eder hem hos olmaz.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
@Aydem1r
CepNet nedemek biliyormusunuz? Veri trafigi az telefondan ben gibi sadece yazi-mail-msn kullanan kisiler icin internet dir.

Siz yani telefondan degil laptop/notebook/bilgisayardan kullananlar icin. Mobil internet var.
Pahaliysa Avea ya gecin 5 GB 25-35 TL NEYSE Odeyin.
Yani benim bilgisayar/Laptopum olsa CepNet degil Mobil internet kullanirdim.4 GB veya yuksek olani.
Vodafone fabrikadan arkadaslar 3000 kisi imza toplayip faks cekecegiz.

Adamlarin iyi niyetini kotuye kullaniyorlar.
Vodafon ne demis
CepNet; Cep telefonunuzdan internet icin mail-mesaj-facebook-twitter-forumlar icin 100 Mb Hizli sonrasi 90 Kb yavas ve SINIRSIZ 8 TL
Mobil internet; Tablet-Laptop-netbook icin 1Gb veya 4 GB alip ne isterseniz yapin.

Uyaniklik yapip 8 TL olayini bilgisayarda yapmak hem ben gibi insanlari magdur eder hem hos olmaz.

Aynen öyle :oke:
Adı üstünde cepnet yani cepten internet bilgisayardan falan değil.
Buna iyi niyeti sui istimal etmek denir bence.

Aydem1r

Üye
pekı neden sınırsız eger sızın dedıgınız gıbı sadce msn e-maıl chat ıcınse 100 mb yeter sızın ıcın ben aylık 5-6 gb kullanıyorum vodafone bana sınırsız kullanma hakkı vermıs ben yasal olmayan bırsey yapmıyorum hem telefonu bılgısayara bagladıgım zaman hızım telefonun hızında oluyor yanı ben bunu telefondan kullandıgımda da aynı verı aktarımı yapıyorum bılgısayara taktıgımda da aynı hızda verı aktarımı yapıyorum olaya somurge olarak bakılmamalı cunku paket sınırsız ben 100 gb kullansam bıle bu benım hakkımdır ve yasaldır dedıgım gıbı sadece yazı ve chat ıcın 100 mb yeter sız onu alın rahat edın ben yavas da olsa aylık sınırsızdan memnunum hıcbır sekılde kopma yasamıyorum bence asıl sız turcell'e gecın en ıyısı bu olur hıc sıkıntı cekmezsınız

• Beğen
Tepkiler: a9z0a9z0

lord1902

Üye
Zaten kapanmazsa vodafonun baz istasyonlari çökecek. 16mılyon cepnet kullanıcısı var

yakup_281

yakup_281

Üye
pekı neden sınırsız eger sızın dedıgınız gıbı sadce msn e-maıl chat ıcınse 100 mb yeter sızın ıcın ben aylık 5-6 gb kullanıyorum vodafone bana sınırsız kullanma hakkı vermıs ben yasal olmayan bırsey yapmıyorum hem telefonu bılgısayara bagladıgım zaman hızım telefonun hızında oluyor yanı ben bunu telefondan kullandıgımda da aynı verı aktarımı yapıyorum bılgısayara taktıgımda da aynı hızda verı aktarımı yapıyorum olaya somurge olarak bakılmamalı cunku paket sınırsız ben 100 gb kullansam bıle bu benım hakkımdır ve yasaldır dedıgım gıbı sadece yazı ve chat ıcın 100 mb yeter sız onu alın rahat edın ben yavas da olsa aylık sınırsızdan memnunum hıcbır sekılde kopma yasamıyorum bence asıl sız turcell'e gecın en ıyısı bu olur hıc sıkıntı cekmezsınız
ağzına sağlık arkadaşım hem dünyanın en pahalı internetini kullanalım hemde 8 tlye kaplumbağa gibi neti pcye bağlıyoruz diye vicdan azabı çekelim öyle mi zaten face geçtim google açılana kadar insanı kanser ediyor.Bu adamların cepleri zaten para dolu ancak bizim gibi garibanlarımı düşünecekler

sevdimki

Üye
kim ne yapıyorsa yapıyor. elinizden cepnet fırsatı kaçtıktan sonra yok cepnet kapatılsın falan ne ya. çok fenasınız. zaten 96kbps demek 12 KB/sn demek. kimi ihya ediyor bu hız? kaldı ki bu hız vf serverlarını yorup da kimsenin bağlantısının kesilmesine sebep olmaz. kıskançlıktan geberenlere sözlerim. çatlayın lan!!! ayda 1.5 - 2gb yapıyorum hemde sadece 8 liraya. ohhh beee

• Beğen
coolasker54

coolasker54

Üye

Daha Fazla bişi yazma gereği duymuyorum çok iyi özetlemişsin.
Bilgisayara bağlayınca net hızı 10 mb/sn olmuyor. Hep aynı hız.

Ki zaten Vodafone yetkilileri o kadar saf mı ki insanların bunu pc den de kullandığını bilmiyorlarmı?

son zamanlarda kopma değil hızda 3-4 kb/sn de olsa bi artış oldu.

Daha fazla açıklama gerekiyormu @ibo_Starhttp://www.maxicep.com/uyeler/uye-1083141/ibo_star/

• Beğen

Aydem1r

Üye
ağzına sağlık arkadaşım hem dünyanın en pahalı internetini kullanalım hemde 8 tlye kaplumbağa gibi neti pcye bağlıyoruz diye vicdan azabı çekelim öyle mi zaten face geçtim google açılana kadar insanı kanser ediyor.Bu adamların cepleri zaten para dolu ancak bizim gibi garibanlarımı düşünecekler

ben sırf cepnet ıcın turkcell'ı bıraktım oncelerı aylık sms yapardım bılmem kac tl ama artık hemen hemen herkes ınternet kullanıyor bu zamana kadar cok somurulduk ama artık hakkımız olanı kullanıyoruz tabı hız yavas ama yıne de 8 lıraya her ısımı halledıyorum chat'cıler turkcell'e gecsın 100mb gayet hızlı turkcell'de alın gule gule kullanın destekcı olan arkadaslara da aynen objektıf olacak katılıyorum

----------Eklendi @ 22:22:26 ---------- Yazıldı @ 22:20:19 ----------

Daha Fazla bişi yazma gereği duymuyorum çok iyi özetlemişsin.

Ki zaten Vodafone yetkilileri o kadar saf mı ki insanların bunu pc den de kullandığını bilmiyorlarmı?

son zamanlarda kopma değil hızda 3-4 kb/sn de olsa bi artış oldu.

Daha fazla açıklama gerekiyormu @ibo_Starhttp://www.maxicep.com/uyeler/uye-1083141/ibo_star/

yanı, adamlar bızım bunu bılgısayara takacagımızı bılmeyecek kadar saf mı ? Bunu bıldıklerı ıcın hız yavas zaten

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Cepnet sınırsız zaten kalkdı olmayan servisin neyini kaldırıyorsunuz? :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...