Sinir oluyorum şu tiplere ya!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben gecen sene bizim siniftan cocugu indirmistim bana telefonunu kirarim diye sacma sapan konusuyodu sonra boynumu aldi dirsegiyle sıktı bende kurtuldum sonra bir kafa bir yumruk bir de seyine diz

seyine niye vuruyon aslanım sağlam bi sağ aparkat at ayağa kalkamaz

Türe

Üye
3lu kombo yaptim

Delikanlılığın %90 ı kaçmaktır. Eğerki dayak yiyeceğini biliyorsan ve oraya gidiyorsan yanlış anlama ama bu birazcık salaklığa giriyor
Aklın var. Pazartesi günü onların çeteyle geleceğini biliyorsan ya tedbirli git yada gereğini yap. Korkum yok deyipte bile bile dayağa gidiyorsan saçmalıktan öte değildir

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

yahu çocuk çete falan değil. sünepe, geri zekalı bi tip. anca dayılanmasını biliyor ben hiç birini dövdüğünü görmedim ayrıca çetesi olsa ne yazar. çocuk bana kafir dedi, p*ç dedi.

yahu çocuk çete falan değil. sünepe, geri zekalı bi tip. anca dayılanmasını biliyor ben hiç birini dövdüğünü görmedim ayrıca çetesi olsa ne yazar. çocuk bana kafir dedi, p*ç dedi.

cocuk sanirim kabadayi gorunmlu biri bosver o zaman bunlarin cogu boyledir kafaya takmaya gerek yok ufle kacsin

Ozaman ağızlar çok konuşmuş sıra yumruklarda

metin özelden adres ver ben istanbuldayım

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
çocuk hiçbişe yapamadı

doctorrr

Üye
Dağılalım biz o zama he hafız?

ozakin70

Üye

Yok artık 3 evetle ugurluyoruz

PriZm

Üye
Ooo onu benmi yazmışım vay be.

Otobüsten nasıl atmışlar onu anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...