.Behzat Ç.
Üye
Valla ben gecen sene bizim siniftan cocugu indirmistimbana telefonunu kirarim diye sacma sapan konusuyodu sonra boynumu aldi dirsegiyle sıktı bende kurtuldum sonra bir kafa bir yumruk bir de seyine diz
Aduuuket! Aduuuukeet!3lu kombo yaptim
Delikanlılığın %90 ı kaçmaktır. Eğerki dayak yiyeceğini biliyorsan ve oraya gidiyorsan yanlış anlama ama bu birazcık salaklığa giriyor
Aklın var. Pazartesi günü onların çeteyle geleceğini biliyorsan ya tedbirli git yada gereğini yap. Korkum yok deyipte bile bile dayağa gidiyorsan saçmalıktan öte değildir
yahu çocuk çete falan değil. sünepe, geri zekalı bi tip. anca dayılanmasını biliyor ben hiç birini dövdüğünü görmedim ayrıca çetesi olsa ne yazar. çocuk bana kafir dedi, p*ç dedi.
Ozaman ağızlar çok konuşmuş sıra yumruklarda
yahu çocuk çete falan değil. sünepe, geri zekalı bi tip. anca dayılanmasını biliyor ben hiç birini dövdüğünü görmedim ayrıca çetesi olsa ne yazar. çocuk bana kafir dedi, p*ç dedi.
Dağılalım biz o zama he hafız?
Dağılalım biz o zama he hafız?
Okudum Helal Olsun
Çocuk fazlasıyla kaşınmış.. ben öyle bir durumda olsam pazartesi okula giderdim eğer yine sorun çıkartırsa dışarda ağzını burnunu kırarım okuldan attırırdım malum bizim okul çok adaletli (!!!)
Rihanna'ya laf atsın zaten ölür o karşıma çıkacak çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?