Sinir oluyorum şu tiplere ya!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Benzer bir olayı ben daha 5.sınıftayken 8.sınıftan birine yapmıştım 23 nisanda

Hacı yumruk olayıı iyi yapmışsında bende okulda senin arkadaşından farkım yokk 10 cümlemden 9u küfür Ama sende bana hak ver sınıf ful.l erkek. Meslek lisesi. Kız yok

Hacı yumruk olayıı iyi yapmışsında bende okulda senin arkadaşından farkım yokk 10 cümlemden 9u küfür Ama sende bana hak ver sınıf ful.l erkek. Meslek lisesi. Kız yok

Milli egitim bakani ben olcam sizim sorununuzu hemen cozerim kiz meslekle birlestiririm erkek kiz sorunu biter :-D
Ne o endüstri Meslek Liselerinde taplam 100 kiz yok. 600 - 700 erkek. Zil calinca her kiza 40 erkek dusuyooo :-D

Revengeful

Emekli Yönetici
Metin'in hastane masrafları için şimdiden yardım toplamaya başlayalım. 3günümüz var

Milli egitim bakani ben olcam sizim sorununuzu hemen cozerim kiz meslekle birlestiririm erkek kiz sorunu biter :-D
Ne o endüstri Meslek Liselerinde taplam 100 kiz yok. 600 - 700 erkek. Zil calinca her kiza 40 erkek dusuyooo :-D

ne 100 kız mı bizim lisede toplasan 15 tane kız vardır ki okulda 1000 küsür erkek var

- - - Eklendi - - -

Metin'in hastane masrafları için şimdiden yardım toplamaya başlayalım. 3günümüz var

akşam akşam güldürdün

Ula oraya tesadüfen bi dişi sinek girse demek ki daha vızzz demeden parçalarsınız

acikcasi oyle bir musluman olucagima vatana millete hayirli bir deist olmayi tercih ederdim

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
acikcasi oyle bir musluman olucagima vatana millete hayirli bir deist olmayi tercih ederdim

bir insanın, insan olması gerekiyor zaten önce. ister deist, ister teist, ister agnostik, ister ateist olsun, fark etmez.

bir insanın, insan olması gerekiyor zaten önce. ister deist, ister teist, ister agnostik, ister ateist olsun, fark etmez.

bencede

senin tek hatan yumruk atman olmus
keske farkli bir tepki verseymissin
hani derler ya hakli durumdayken haksiz duruma dusmek
insanada en cok koyan bu olur.

onun dedigi lafi sadece sen duydun ama attigin yumrugu tum otobus gordu yanlismiyim?
simdi deseler hanginiz hakli sen desen ben hakliyim , kanit yok yumrugu atmissin onun dedigini duyan yok.

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

3-4 kişi duydu

bu tarz tiplerle bende uyuz oluyorum, bizimkiler birde bayanların yanında böyleler ne hikmetse bu tiplerden hoşlanılıyor küfür etmek marifetmis gibi

Türe

Üye
Valla ben gecen sene bizim siniftan cocugu indirmistim bana telefonunu kirarim diye sacma sapan konusuyodu sonra boynumu aldi dirsegiyle sıktı bende kurtuldum sonra bir kafa bir yumruk bir de seyine diz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...