Sınıfca uyarı cezası aldık sicile işlenir mi?

ya bişey olmaaz ben disiplin cezası almadan sınıf geçmedim
ilki okula sigara götürmekten..mahrumiyet cezası okul içinde ve dışında yapılan hiçbir aktiviteye katılamamayı kapsıyordu.işin kötüsü voleybol takımındaydım üstelik okul kaptanı üstelikte smaçördüm kendileri çiğnediler kuralları takımda oynamaya devam ettim
ikincisi hocayı tehdit etmiştim 3 gün uzaklaştırma verdiler
üçüncü de bi kız vardı sinir oluyodum onu dövdüm 5 gün verdiler son senede sürüldm

hayır ondan bişi olmaz dostum ama ilerde sorun cıkartırlarsa hemen bana özel mesaj at coook tanıdıklarım var benim bu işlerim içinde gibiyım konusurum 2dakka sonra senin işin tm

Tepkiler: vapur dumanı
    Konu Sahibi
hayır ondan bişi olmaz dostum ama ilerde sorun cıkartırlarsa hemen bana özel mesaj at coook tanıdıklarım var benim bu işlerim içinde gibiyım konusurum 2dakka sonra senin işin tm
bizim iskender hoca ile ceset hocayı doğuya yollasan olur mu

----------Eklendi @ 19:18:33 ---------- Yazıldı @ 19:15:24 ----------

lan sende son sinifsin diye sallamiyon kurallari 20 dk dayanamadiniz mi hayir 2 saat once falan olsan hadi anlarim seytan durtmus bunlari derim amaa 20 dk ne abi ya olmezdiniz 20 dk daha kalsaniz
kardeş napak kızlar azdırdı bi size birşey gösterecik dediler : kaçtık hiçbir şey göstermediler bundan da kızları mı dövelim

----------Eklendi @ 19:20:54 ---------- Yazıldı @ 19:18:33 ----------

ulan iyiki sınıfca okuldan kacmısınız baska bisey yapmamısınız
: grup

----------Eklendi @ 19:22:58 ---------- Yazıldı @ 19:20:54 ----------

bu arada geçmiş olsun. Sap baş girdin galiba.?

Oğuzhan

Üye
ohannes!! hocayi mi tehdit ettin

kaç kez müdür odasında beklediğimizi bilirim okuldan kaçkdan

Yolla abi sunların telefonunu ad soyad falan 2 gün sonra hocanın okulda adı bile gecmeyecekk

pelın_

en fazla kınama

EroL

Emekli Yönetici
Osman, mehmet k. ve ıskender k. kendi isimlerini google'da aradıklarında bu konuyu görecekler bunu unutma, kendi iyiliğin için isim verme bence bu konuda tüm sınıfa uyarı verecek kadar vebalin altında hiçkimse kalmak istemez. Sizi sözlü olarak uyarmışlar, tekrar tekrar aynı şeyi yaparsanız ipler o zaman kopar. Okuldan kaçmaktansa o gün okula hiç gitmeyin daha iyi. Şeytana uymayın yani kızlara

Biz boyna kaçıyoduk ama bi kere bile uyarı vermediler

sen erola bakma şeytanın götürdüğü yere git

Revengeful

Emekli Yönetici

Tepkiler: EroL ve vapur dumanı
evet bak sıkıyosa bunun götürdüğü yere gitme şimdi..yok kız olmama rağmen ben de giderim yalan yok

Tepkiler: EroL

Revengeful

Emekli Yönetici
şeytanın avukatı..
bende şeytanın kocası diye film yapacağım başrolde ben oynayacağım