Sınıf Geçme

Sponsorlu Bağlantılar

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Sınıf Geçme
Selam Millet Yeni Yönetmeliğe Göre Bu Sene Ortalama 50 Geçerse Nekadar Zayıfımız Olursa Olsun Geçıyormuyuz Yoksa 4 Zayıf Sınır Dıyolar Dogrumu ?

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Herkes ayrı bişe diyo ne olacağı belirsz. Ben hicbise anlamadm :D

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi Bende Anlamadım Bu Sene İşler Çok Karıştı :/

CANGO97

CANGO97

Üye
kadeşim şimdi 9 sınıftan 3 zayıfla 10 sınıftan 2 zayıfla toplamda 5 dersten sorumlu olabilirsin eğer toplamda sorumlu oldugun dersler 5 geçerse ortalaman ne olursa olsun sınıf tekrarı olur :D

• Beğen
Tepkiler: DDorlion
DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Yani Şimdi 5 Zayıfım Var 9 Da Hıc Yoktu Yanı Ortalamayla Kurtardım Bu Senede Ortalama Tutuyo Ancak 5 Zayıf Olacak Gıbı Bırı Bolum Dersım Garantı Sorumlu Gecıyorumda Dıgerlerı Sılınıp Ust Sınıfa Geçmezmı Yanı

CANGO97

CANGO97

Üye
Yani Şimdi 5 Zayıfım Var 9 Da Hıc Yoktu Yanı Ortalamayla Kurtardım Bu Senede Ortalama Tutuyo Ancak 5 Zayıf Olacak Gıbı Bırı Bolum Dersım Garantı Sorumlu Gecıyorumda Dıgerlerı Sılınıp Ust Sınıfa Geçmezmı Yanı
daha önceden 5 tane sorumlu dersinmi var?

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
daha önceden 5 tane sorumlu dersinmi var?
Hiç Yok Bu Sene 1 Tane Sorumlu Olacak Eğer Sınıfı Geçersem 5 Zayıf Var Biri Atolye Bolum Dersım Sorumlu Geçılıyomus Ortalama Tutuyo Ama 4 Zayıf Olursa Ortalaman Tutsa Bıle Kalıyon Falan Dıyolar Bır Turlu Çözemedım

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
CANGO97

CANGO97

Üye
Hiç Yok Bu Sene 1 Tane Sorumlu Olacak Eğer Sınıfı Geçersem 5 Zayıf Var Biri Atolye Bolum Dersım Sorumlu Geçılıyomus Ortalama Tutuyo Ama 4 Zayıf Olursa Ortalaman Tutsa Bıle Kalıyon Falan Dıyolar Bır Turlu Çözemedım
ortalama tutuyorsa (50 ve üzeri) ve toplamda 5 sorumlu ders varsa sıkıntı yoktur demektir :D

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Geçerım Insallah Bakalım :/

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Geçersin kardeşim ortalama tutuyorsa bu arada hangi bölümsün

0MG90

0MG90

Üye
Rehberlik hocana danış veya müdür yardımcısına.

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Geçersin kardeşim ortalama tutuyorsa bu arada hangi bölümsün
Motorlu Araçlar Okuyorum Birde İlk Dönem Ve İkinci Dönem Notları Toplanıpta Ortalama Çıkıyor Dımı Sadece 2.Dönem Değıl
Rehberlik hocana danış veya müdür yardımcısına.
Bızım Okul 3.300 Öğrencı 300 Öğretmen Rehberlıkcı Kım Bılmıyorum Mudur Yardımcılarıda Ilgılenmıyo Sınıf Öğretmenınıze Sorun Dıyo Sınıf Öğretmenıde Duzgun Bılmıyo Her Kafadan Bır Ses Kısacası

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Motorlu Araçlar Okuyorum Birde İlk Dönem Ve İkinci Dönem Notları Toplanıpta Ortalama Çıkıyor Dımı Sadece 2.Dönem Değıl
Bızım Okul 3.300 Öğrencı 300 Öğretmen Rehberlıkcı Kım Bılmıyorum Mudur Yardımcılarıda Ilgılenmıyo Sınıf Öğretmenınıze Sorun Dıyo Sınıf Öğretmenıde Duzgun Bılmıyo Her Kafadan Bır Ses Kısacası
Evet 1.ve 2.dönemin ortalaması olur eğer baraj dersin zayıfsa sorumlu geçersin kısacası ortalama tutarsa her türlü geçersin

• Beğen
kfahaa

kfahaa

Üye
4 zayıfla kalırsın ama yönetim kurulu kararıyla geçirirlerse yani iyi bir izlenim bıraktıysan geçirirler ama karnende Y.Ö.K le geçti yazar diye biliyorum

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
4 zayıfla kalırsın ama yönetim kurulu kararıyla geçirirlerse yani iyi bir izlenim bıraktıysan geçirirler ama karnende Y.Ö.K le geçti yazar diye biliyorum
Kardeş o y.ö.k olayı ilkokulda var lisede yok ortalaması tutarsa her türlü geçer ama baraj ders zayıf ise sorumlu geçer

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt