daha önceden 5 tane sorumlu dersinmi var?Yani Şimdi 5 Zayıfım Var 9 Da Hıc Yoktu Yanı Ortalamayla Kurtardım Bu Senede Ortalama Tutuyo Ancak 5 Zayıf Olacak Gıbı Bırı Bolum Dersım Garantı Sorumlu Gecıyorumda Dıgerlerı Sılınıp Ust Sınıfa Geçmezmı Yanı
Hiç Yok Bu Sene 1 Tane Sorumlu Olacak Eğer Sınıfı Geçersem 5 Zayıf Var Biri Atolye Bolum Dersım Sorumlu Geçılıyomus Ortalama Tutuyo Ama 4 Zayıf Olursa Ortalaman Tutsa Bıle Kalıyon Falan Dıyolar Bır Turlu Çözemedımdaha önceden 5 tane sorumlu dersinmi var?
ortalama tutuyorsa (50 ve üzeri) ve toplamda 5 sorumlu ders varsa sıkıntı yoktur demektirHiç Yok Bu Sene 1 Tane Sorumlu Olacak Eğer Sınıfı Geçersem 5 Zayıf Var Biri Atolye Bolum Dersım Sorumlu Geçılıyomus Ortalama Tutuyo Ama 4 Zayıf Olursa Ortalaman Tutsa Bıle Kalıyon Falan Dıyolar Bır Turlu Çözemedım

Motorlu Araçlar Okuyorum Birde İlk Dönem Ve İkinci Dönem Notları Toplanıpta Ortalama Çıkıyor Dımı Sadece 2.Dönem DeğılGeçersin kardeşim ortalama tutuyorsa bu arada hangi bölümsün
Bızım Okul 3.300 Öğrencı 300 Öğretmen Rehberlıkcı Kım Bılmıyorum Mudur Yardımcılarıda Ilgılenmıyo Sınıf Öğretmenınıze Sorun Dıyo Sınıf Öğretmenıde Duzgun Bılmıyo Her Kafadan Bır Ses KısacasıRehberlik hocana danış veya müdür yardımcısına.
Evet 1.ve 2.dönemin ortalaması olur eğer baraj dersin zayıfsa sorumlu geçersin kısacası ortalama tutarsa her türlü geçersinMotorlu Araçlar Okuyorum Birde İlk Dönem Ve İkinci Dönem Notları Toplanıpta Ortalama Çıkıyor Dımı Sadece 2.Dönem Değıl
Bızım Okul 3.300 Öğrencı 300 Öğretmen Rehberlıkcı Kım Bılmıyorum Mudur Yardımcılarıda Ilgılenmıyo Sınıf Öğretmenınıze Sorun Dıyo Sınıf Öğretmenıde Duzgun Bılmıyo Her Kafadan Bır Ses Kısacası
Allah Razı Olsun Kardeşım Rahatlattın VallahıEvet 1.ve 2.dönemin ortalaması olur eğer baraj dersin zayıfsa sorumlu geçersin kısacası ortalama tutarsa her türlü geçersin
Önemli değil kardeşim alan dersi kaç saat sizinAllah Razı Olsun Kardeşım Rahatlattın Vallahı
10 saat sen nerde okuyosun ?Önemli değil kardeşim alan dersi kaç saat sizin
Elektrik elektronik bizdede 9 saat ama rahat ol baraj ders zayıfsa sorumlu geçersin kalma diye bişey yoktur ortalama tutarsa.10 saat sen nerde okuyosun ?
Kardeş o y.ö.k olayı ilkokulda var lisede yok ortalaması tutarsa her türlü geçer ama baraj ders zayıf ise sorumlu geçer4 zayıfla kalırsın ama yönetim kurulu kararıyla geçirirlerse yani iyi bir izlenim bıraktıysan geçirirler ama karnende Y.Ö.K le geçti yazar diye biliyorum
beni korkutuyorsun :/4 zayıfla kalırsın ama yönetim kurulu kararıyla geçirirlerse yani iyi bir izlenim bıraktıysan geçirirler ama karnende Y.Ö.K le geçti yazar diye biliyorum
Dostum İnşallah Dedıgın Gıbıdır :/Kardeş o y.ö.k olayı ilkokulda var lisede yok ortalaması tutarsa her türlü geçer ama baraj ders zayıf ise sorumlu geçer