PureFood
Üye
Deneyeceğim, zannediyorum 35mm'yi arka plan görevlerinde yer alıyor diye silmiştim. Bir yerden sonra arka plan görevlerindeki uygulama sayısı artınca endişe etmeye başlıyorum, resmen paranoyaklaşıyorum. İkide bir kontrol etmeler, acaba şarjım hızlı mı bitmeye başladı, fazladan bir uygulama ne kadar etki eder vesaire gibisinden. Sırf bu yüzden severek oynadığım Asphalt 8'i, Minion Rush'u bile silmiştim zamanında..
Elinize sağlık, mağazadan gereken yorumu gönderirim ya da buradan.
Teşekkürler hocam. FIFA 14 iniyor tamamlansın sıra Sinevizyon'a da gelecekSizi en çok rahatlatacak şeyi söyleyeyim o zaman uygula arkaplan'da çalışmıyorUmarım beğenirsiniz, ilk güncellemeyi de gönderdim daha onaylanmadı ama o güncelleme ile birlikte seans bilgilerini de görebileceksiniz.
Deneyeceğim, zannediyorum 35mm'yi arka plan görevlerinde yer alıyor diye silmiştim. Bir yerden sonra arka plan görevlerindeki uygulama sayısı artınca endişe etmeye başlıyorum, resmen paranoyaklaşıyorum. İkide bir kontrol etmeler, acaba şarjım hızlı mı bitmeye başladı, fazladan bir uygulama ne kadar etki eder vesaire gibisinden. Sırf bu yüzden severek oynadığım Asphalt 8'i, Minion Rush'u bile silmiştim zamanında..
Elinize sağlık, mağazadan gereken yorumu gönderirim ya da buradan.
asphalt 8 arka planda mı çalışıyor? hiç dikkat etmedim..ne işe yarıyor arka planda çalışması
Salak saçma bildirimler göndermek için...
Mesela sadece asphalt ya da bir başkası değil. Böyle gereksiz arka planda çalışan uygulamalardan 10 tane olduğunu düşün ?fazla şarj yiyeceğini sanmıyorum ama..asphalt yüklemeden önce de aynı gidiyordu batarya
Mesela sadece asphalt ya da bir başkası değil. Böyle gereksiz arka planda çalışan uygulamalardan 10 tane olduğunu düşün ?
Aynen haklı çıktın ama haftasonu giriyor diye aradan çıkardılar bence, çünkü güncelleme gönderdiğim 4 uygulamanın 3'ü güncellendi dün geceBen demiştim yarın güncellenir diye.seanslar da eklendi.
bundan sonraki güncellemede ne gibi değişiklikler yapmayı planlıyorsun?
Böyle bir şey yok. Şu anda bende arka plan görevlerinde toplam 11 uygulama var.tabi..o zaman sıkıntıama zaten 10 adet çalıştırma limiti var.
wpyi neden seviyorum biliyor musunuz?marketi böyle önü açık geliştiricilere hitap ediyor.yoksa android ve iosta buna benzer çok uygulama var.umarım bende uygulama yazmayı öğrenirim .ancak ben öğrenene kadar wpde eksik uygulama kalmayacak
Listeler kesinlikle olacak, gerisine daha karar vermedim bakalım
Böyle bir şey yok. Şu anda bende arka plan görevlerinde toplam 11 uygulama var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?