Hindi versene la :eller:
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Thanks Genişletmek için tıkla ... İngiliççe yazma anlamıyom dayımın oğluna çeviri yaptırdım ingiliççe örtmeni kendisi
TurkSaw' Alıntı: Thanks Genişletmek için tıkla ... İngiliççe yazma anlamıyom dayımın oğluna çeviri yaptırdım ingiliççe örtmeni kendisi
AIS Üye Genc007' Alıntı: İngiliççe yazma anlamıyom dayımın oğluna çeviri yaptırdım ingiliççe örtmeni kendisi Genişletmek için tıkla ... Well! Peki
Genc007' Alıntı: İngiliççe yazma anlamıyom dayımın oğluna çeviri yaptırdım ingiliççe örtmeni kendisi Genişletmek için tıkla ... Well! Peki
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Well! Peki Genişletmek için tıkla ... VVell peki mi demektir gardaşım şindi
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... Yav gardaşım seni de yoruyom da gusura bahma dayımın ingiliççe örtmeni olan oğlu gitmeseydi inan sormazdım
TurkSaw' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... Yav gardaşım seni de yoruyom da gusura bahma dayımın ingiliççe örtmeni olan oğlu gitmeseydi inan sormazdım