Sınavlar Yaklaşınca Uyguladığım Acayip Yöntem | Ciddiyet istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam o zaman sıkıntı yok bursayı da severim güzel şehirdir.

çeşitli nedenler var da söylemiyorum diyorsun yanii tamam bakalım.

Vallahi ben hiç bi şekilde atamıyorum sırf bu stres yüzünden geçen yıl ki öss gümbürtüye gitti bu yıl da aynısı olmaz inşallah bende gitar çalıyorum ama şehir dışında bir de yurtta olunca gitarı getiremiyorum
bir keresinde getirmiştim bana garezi olan bi kaç kişi ben yokken kırmışlar çok fena içim gitmişti üzerinden 2 yıl geçti hala kimin kırdığını öğrenemedim

hocam yöntem güzelde çalıştıktan sonra kafayı dinlendirmek gerekmezmi

M. tAHA

Üye
ben oyun oynaynca daha da stres oluyorum gta mı oynasam

müzik dinliyorum çok faydalı oluyor

Ustam bunları bırakın. Her gün eve geldiğinizde sadece yarım saat ya da 1 saat ders çalışsanız size yeter ben öyle yapıyorum Lise 3. sınıfa geçtim hayatımda hep takdir aldım. Sadece bunla hem alıştık artık ne stresi

M. tAHA

Üye

Lenneth

Üye

Hedef YGS ve LYS ise gunde 1 saat calismayla hayatta olmaz, alinan taktir ve tesekkurlere guvenmemek lazim.

Konuyla ilgili olarak benim hazirligim lys e ve korkulu ruyamda geometri. Acikcasi geometri calismadan once 15-20 dakika muzik dinlemek hem beni rahatlatiyor hemde oyun oynarken ki gibi efor harcamiyorum.
Denemelerde de matematik bittikten sonra geo kitapcigini aldigimde 3-4 dakika kapatiyorum gozlerimi kafamda ki matla ilgili her seyi siliyorum ve gozlerimi dinlendiriyorum. Gercekten bayagi iyi geliyor. Son denemem mat 45 geometri 24 idi . (Gecen ay girdigim denemelerde 8-9 yapiyordum. Bayagi ilerletip rahatlattim kendimi)

Ustam ben YGS ve LYS için zaten bunları söylemiyorum Birinci vardı adam okulda 35 saat ders görüyorlar günde 7 saat bizim gibi, adam aynılarını eve gelince tekrar ediyormuş yani haftada 70 saat ders

ben de kendimi salıyorum sınavlardan önce, NBA video biyografi falan okuyor ya da basketbol oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...