Akıncı Üye Türe' Alıntı: Bu seneki olaylar yüzünden hiçbir hoca beni unutmayacak. Genişletmek için tıkla ... noldu ki
Türe' Alıntı: Bu seneki olaylar yüzünden hiçbir hoca beni unutmayacak. Genişletmek için tıkla ... noldu ki
Türe Üye Konu Sahibi OPC' Alıntı: Hepiniz bir olup koridorda falan millete fosfor mu çekiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Hayır Bir de bedene kırmızı eşofman giyiyorum - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: noldu ki Genişletmek için tıkla ... Cam kırdım , hocayla tartışıp kapıyı çarpıp çıktım , kızın boğazını sıkmışım (hatırlamıyorum sinirden ) - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ha şöyle
OPC' Alıntı: Hepiniz bir olup koridorda falan millete fosfor mu çekiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Hayır Bir de bedene kırmızı eşofman giyiyorum - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: noldu ki Genişletmek için tıkla ... Cam kırdım , hocayla tartışıp kapıyı çarpıp çıktım , kızın boğazını sıkmışım (hatırlamıyorum sinirden ) - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ha şöyle
x-scarface Üye Tamam hadi bu arkadaş foto çekindiğini bildiği için bişeyler yapıyor ya öndeki zebraya ne oluyorda kafa sallıyor
Tamam hadi bu arkadaş foto çekindiğini bildiği için bişeyler yapıyor ya öndeki zebraya ne oluyorda kafa sallıyor
Türe Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Tamam hadi bu arkadaş foto çekindiğini bildiği için bişeyler yapıyor ya öndeki zebraya ne oluyorda kafa sallıyor Genişletmek için tıkla ... Evet malesef öyle denk gelmiş. Arkadaş çekmişti ayarlayamamışş
x-scarface' Alıntı: Tamam hadi bu arkadaş foto çekindiğini bildiği için bişeyler yapıyor ya öndeki zebraya ne oluyorda kafa sallıyor Genişletmek için tıkla ... Evet malesef öyle denk gelmiş. Arkadaş çekmişti ayarlayamamışş
Türe Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: kızın boğazını sıkmak Genişletmek için tıkla ... Önüme sadakan diye para atınca malum
-Akıncı' Alıntı: kızın boğazını sıkmak Genişletmek için tıkla ... Önüme sadakan diye para atınca malum
Akıncı Üye Türe' Alıntı: Önüme sadakan diye para atınca malum Genişletmek için tıkla ... o zaman ben döverdim
Türe Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: o zaman ben döverdim Genişletmek için tıkla ... Ben de üzerine yürümek suretiyle dövmeğe gidiyordum ama tuttular
-Akıncı' Alıntı: o zaman ben döverdim Genişletmek için tıkla ... Ben de üzerine yürümek suretiyle dövmeğe gidiyordum ama tuttular
Akıncı Üye Türe' Alıntı: Ben de üzerine yürümek suretiyle dövmeğe gidiyordum ama tuttular Genişletmek için tıkla ... öyle insanlar kibiri....
Türe' Alıntı: Ben de üzerine yürümek suretiyle dövmeğe gidiyordum ama tuttular Genişletmek için tıkla ... öyle insanlar kibiri....
Türe Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: öyle insanlar kibiri.... Genişletmek için tıkla ... onları boşver bize bişi olmasın
Akıncı Üye Türe' Alıntı: onları boşver bize bişi olmasın Genişletmek için tıkla ... evet biziö ingilizceciye bir şey olmuş
Türe' Alıntı: onları boşver bize bişi olmasın Genişletmek için tıkla ... evet biziö ingilizceciye bir şey olmuş
Türe Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: evet biziö ingilizceciye bir şey olmuş Genişletmek için tıkla ... hayrola
Akıncı Üye Türe' Alıntı: hayrola Genişletmek için tıkla ... 100 –100 sözlü girmiş sadece bana değil herkese
Türe Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: 100 –100 sözlü girmiş sadece bana değil herkese Genişletmek için tıkla ... Yakışır Biyolojici 71 ort. yı 86 yapmış - - - Eklendi - - - Proje ödevim de var tabii
-Akıncı' Alıntı: 100 –100 sözlü girmiş sadece bana değil herkese Genişletmek için tıkla ... Yakışır Biyolojici 71 ort. yı 86 yapmış - - - Eklendi - - - Proje ödevim de var tabii
Türe Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: geometrici bana takmış proje için 200 soru yazdım bide laf söylüyor Genişletmek için tıkla ... Bizim fizikçi arkadaşın ortalamayı 53 ' ten 55 yapmak yerine 50 ye çekmiş
-Akıncı' Alıntı: geometrici bana takmış proje için 200 soru yazdım bide laf söylüyor Genişletmek için tıkla ... Bizim fizikçi arkadaşın ortalamayı 53 ' ten 55 yapmak yerine 50 ye çekmiş
Akıncı Üye Türe' Alıntı: Bizim fizikçi arkadaşın ortalamayı 53 ' ten 55 yapmak yerine 50 ye çekmiş Genişletmek için tıkla ... manyak hocadan fazla ne var
Türe' Alıntı: Bizim fizikçi arkadaşın ortalamayı 53 ' ten 55 yapmak yerine 50 ye çekmiş Genişletmek için tıkla ... manyak hocadan fazla ne var