Türkiyedeki eğitim sistemi o kadar saçma ki ygs de çalıştığın hiç bir konuyu üniversitede göremiosun yani sadece sınavı geçmek için ezberletiyolar ama hiç bir işine yaramıyor (bir sözel öğrencisi olarak bunları söliom)
Türkiyedeki eğitim sistemi o kadar saçma ki ygs de çalıştığın hiç bir konuyu üniversitede göremiosun yani sadece sınavı geçmek için ezberletiyolar ama hiç bir işine yaramıyor (bir sözel öğrencisi olarak bunları söliom)
Amaç gıcıklık diosun şunu sölim bu yazı şeklim facebookta yada orda burda kalan bir alışkanlığım bazen değiştiremiosun nese hiç deilse başka bir yere yazdığımda örnek olarak sınav kağıdında bunlara dikkat ediom ama burda fazla dikkat etmeye gerek yok
Amaç gıcıklık diosun şunu sölim bu yazı şeklim facebookta yada orda burda kalan bir alışkanlığım bazen değiştiremiosun nese hiç deilse başka bir yere yazdığımda örnek olarak sınav kağıdında bunlara dikkat ediom ama burda fazla dikkat etmeye gerek yok
Bakalım ilk senende kazanıcakmısın orası da var tabi
kafa dağıtma amaçlı kullanıyorum burayı zaten tek takıldığım yer burası.sosyal hayatım yok.televizyon da sadece güldür güldür izliyorum.geri kalan zamanım full soru çözme
Şu an dershanede 380 lerde takılıyoruz sınavda en az 410 almam lazım okulun kaç vereceğini bilmiyorum tutarsa 450 lik tıpa giderim tutmazsa mühendislik
Ah gençler ah birde benim üniversitede okuduğum dersleri bilseniz anatomimi desem hücre kimyasımı desem yada patoloji mi virolojimi mikrobiyolojimi desem bunları hep lisede gördüm lise tabi veterinerlik lisesiydi simdi memurum 2 yıllık kendi bölümümü okuyorum ders çalışmak çok zor geliyor ya sınavlar aralığın 6 v 7si napcam bilmiyorum