Simple OFW 0.9 RM-356 v60.0.003

Sponsorlu Bağlantılar

PyramidHead

PyramidHead

Üye
10 gün sonra yeni sürüm gelecek beyler sakin.. :oke:

Kimsenin panik yaptığı yok sadece hataları bildiriyoruz :) Ayrıca C'de 65 mb E'de 5 gb yer olmasına rağmen Hafıza Dolu hatası alıyorum sürekli. Ram de sürekli 58-60 mb arasıında olmasına rağmen.

ceyhuncu

Üye
Yarın bekliyoruz yeni ofw yi symbian modder pil düzenlemesi ve cpu yu hızlandır bide ışık orjinal cfw deki yapabilirsin beklentim bunlar :)

togebi33

Üye
güzeş...

karayel50

Üye
hani nerde yenisi yaa teşekür etmek için bekliyorum.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
link is dead:vur

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
direk link verir misn olmuyo bu link

kekeleme

Üye
memnuniyetsizligim yok dedim oldu kardeşim aramalarda zil sesi çalarken kesiliyor bir anda. birde mesajda yasadım bunu mesaj geldi sadec titreşim aktif oldu ses sadece başlangıçta çaldı bir daha tık yok. hep böyle yapıyor sence nedendir? ama cfw süpewr hızlı ve hostu bu sorunu yaşamam kötü oldu.

kardeş ben kurmadım fw yi ama bu sorunla karşlaşmıstım bi aralar belki hallolur seninkide Telefo ayar -- Sensör ayar -- Döndürme kontrolü -- Aramaları susturma - Alarm erteleme kutularına tıkla boş olsun.

seri1618

seri1618

Üye
v60.003 ün sadece hackli halini bulamazmıyız yaa..bence orjinal yazılım görsel olarak iyi.sadece sertifika hatası için hack yapmayı düşünüyorum. bi yardımcı olabilir misinz kardeşler :hmmm

MFive

MFive

Üye
Ya hacı az fw çıkar hangisini kullanacağımı şaşırıyom..:hmmm :tşk:

karayel50

Üye
kardeş ben kurmadım fw yi ama bu sorunla karşlaşmıstım bi aralar belki hallolur seninkide Telefo ayar -- Sensör ayar -- Döndürme kontrolü -- Aramaları susturma - Alarm erteleme kutularına tıkla boş olsun.
dedigini uyguladuım umarım sorun düzelir kardeşim teşekür ettim

cankal_93

Üye
usta başka yere yükleme imkânın yok mu ?

legolas636

Üye
kardeşim allah rızası için daha kolay bir siteye yükle de onrdan indirebilelim mümkünsee şimdiden sagoll

seyduna27

seyduna27

Üye
link kırık düzeltirseniz sevinirim ayrıca süper fw olmuş link düzelince ilk işim indirim tele flashlamak olacak :)

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşım konu hortlatmayın. Okullar kapanınca furkan ilgilenir sabredin biraz[/SIZE][/COLOR]

lazye

lazye

Üye
link ölü

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]lazye okuman yok mu ?[/SIZE][/COLOR]

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]olamaz demedim sadece alt alta 50 tane link ölü mesajı beni deli ediyor kusura kalma sert çıktıysam[/SIZE][/COLOR]

erkan5441

Üye
link patlamış bi yenilesen ?

Üst Alt