Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
çünkü fw'de pips var.

pips çıkarılmış programları kurmanız gerekir.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Tamamda paketten pipsi çıkarmak deveye hendek atlatmak gibi :D tekrar yeni paket hazırlamak gerek..
Örneğin python v2.0 daki 720 dosya :D
versiyondan çıkarmak daha mantıklı değilmi? birdaha flaşlamak gerek olacak sadece

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
python e'ye yüklenen paket dene.final sürüm.bi versiyon daha gelmeyecek

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Ben zaten bir versiyon daha istemedim , sadece pipsi nasıl çıkarabilirim diye sordum.
Ayrıca bendeki pythonların hepsi E diskine yükleniyor sadece 2.0 dokunmatik desteklediği için istiyorum ve tek pipsli bu değil..
Bu paketi düzenlemek zor diye örnek gösterdim :spr

Neyse özür dilerim önemli değil artık, düzenlemeye başladım..

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ne özürü kardeşim :D

sarigöz

Üye
Arkadaşım phoenix ile de kurulur fakat daha çok uğraşırsın, jafla yüklemek bilinen yöntemlerin en basiti.. yap ayarı yüklesin, tek tek dosya göstermen gerekmiyor..:oke:

Fakat Pips niye yüklenmiyor yaa :( dahili bileşen diyor, bunu nasıl düzeltebiliriz?

tabiki sana katılıyorum jafla kurmak yöntemlerin en basiti arkadaş sordu bende anlattım benim düştüğüm bazı zaruri haller oldu mecburen jaflayamadım phoenixle kurdum belki onada benzeri bir durum olmuştur ...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ben de gerek yok manasında demiştim ama :D :D

yk07

Üye
nasıl yükleniyor indirdım ama yükleyemiyorum olmuyor indirdikten sonra baska bir seymi yapacam

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Güzel soru :D
daha yolun yarısına bile gelmemişsiniz sayın yk07 ;)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
jaf kullanımı diye google'da aratırsn bulursun :D

king7755

king7755

Üye
yazlım sürümü v41.0.010 gözüküyor ikide bir güncelleme hatası veriyor v60 yapılabiliyor mu ?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yazılım sürümü 60 zaten.. 41 olan c6 yazılımı sürümü. Birşeyi yalnış yapıyosun ozaman :oke:

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: king7755

ahmetdemircim

Üye
bende kurdum bu fw'yi çok güzel ve stabil. telefon geyet hızlı oldu. teşekkürler

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan :oke:

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
ben de bu cfw'yi kullanıyorum ama bu cfw de çalışan qt bulamadım sürekli SWI error 0!:\private\20102D56\import\packages\20013851\backup_registration.xml hatası veriyor. Bir çözümü varsa yardımcı olabilir misiniz?

doctorrr

doctorrr

Üye
yahu usta bu son sürümde batarya modu var mı cfw şahane ellerine sağlık..

Üst Alt