arkadaslar iyi aksamlar phoneix ile flaslamaanın yolu yok mu ?
phoenix ile ben yaptım yaptıklarımı ayne şu şekilde. önce kendi telefonunuz için uygun olan orjinal firmware'yi navifirm vasıtasıyla indirin. daha sonra bu orjinalleri "
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356" içine attın phoenix i çalıştırın. telefon açık veya kapalı herşekilde olabilir ben
telefonumu açık bir şekilde flaşlamayı tercih ediyorum ve sizede bu şekilde tarif edeceğim. telefon açık şekilde bilgisayara bağlayın daha sonra
File'de Manage Connection'ı seçin burası USB konumda olmalı sonra yine
File'dan Scan Product'u seçin bilgisayarın telefonu gördüğünden emin olun phoenix programının altında telefonun bilgileri görünecektir. daha sonra
Flashing'den Firmware update'yi seçiyoruz daha sonra "
... " olan butona tıklayarak telefonun orjinal dosyalarını phoenixin bulmasını sağlıyoruz. buraya kadar olan herşey zaten orjinal firmware yüklemeyle aynı. phoenix orjinal firmware dosyalarını gördükten sonra yine
firmware update penceresindeki options butonuna tıklıyoruz. burada bizim karşımıza orjinal firm wareler çıkacak.
Simple belle final dosyaları masa üstünde olmalı. karşımıza çıkan orjinal firmwareler ile Simple belle dosyalarını değiştiriyoruz.
önce orjinalin üstüne tıklayıp edit butonuna basıyoruz çıkan pencerede
" ... " butonuna basıp oradan masa üstündeki simple belle final dosyalarını seçerek değiştiriyoruz. yanlız dikkat etmemiz gereken aynı uzantılı dosyaları yani core ve uda gibi dosyaları uygun konum ile değiştirmek gerekli. değiştirme işlemi bittikten sonra
OK butonuna basarak çıkıyoruz. sonra
Refurbish butonuna basarak flaşlama işlemini başlatıyoruz. phoenix programının flaşı tamamlamasını bekliyoruz. iyi günlerde kullanın . umarım yardımcı olabilmişimdir.
----------Eklendi @ 11:31:50 ---------- Yazıldı @ 11:30:14 ----------
cfw'ler phoenix ile kurulamıyor
ben yaptım gayet güzel oldu...