Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

zihin12

Üye
Slm arkadaslar bende v60 surumlu 5800 var symbian belle yı yuklemek ıstıyorum ama nasıl yapacagım hakkında hıc bır bılgım yok nasıl yukluyecegız nasıl yapacagız bır bılgı verırmısınız hanqı programları yuklemem ındırmem gerek bır yardımcı olurmusunuz_?

AvCı27

AvCı27

Üye
Slm arkadaslar bende v60 surumlu 5800 var symbian belle yı yuklemek ıstıyorum ama nasıl yapacagım hakkında hıc bır bılgım yok nasıl yukluyecegız nasıl yapacagız bır bılgı verırmısınız hanqı programları yuklemem ındırmem gerek bır yardımcı olurmusunuz_?

Arkadaşım Gereken Tüm Bilgiler Ve Proğramlar burada mevcut biraz incelersen bir netice bulucağına eminim...

Konuya Ulaşmak İçin Buraya Tıkla <<<<

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
avcı teşekkürler :D

kaan1519

Üye
neden müzik çalarda şarkılar görünmüyor yardımcı olurmusunuz

ali_63kal

Üye
sounds yada ses dosyaları klasörüne müzik atıp çalıştırın gösterir.

kaan1519

Üye
denedim göstermedi bende orjinal attım gösterdi başka nedeni olabilirmi

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
e:\musıc klasöründen okunur

kaan1519

Üye
peki deneym dönerim saolun

----------Eklendi @ 00:21:18 ---------- Yazıldı @ 00:11:45 ----------

denedim ve oldu çok saolun :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
4x4 Menü Simple Belle Final_C6v41_5800_v60.0.003

Görüntüler Kendi Telefonumdandır..Tekrar Söylüyorum Cfw de 4x4 Menü Düzeni Haricinde Hiçbir Değişiklik Yapılmamıştır..Symbian Modder (Furkan) Arkadaşımın Eline Sağlık 4x4 çeker Bir Cfw olmuş..Benim Gibi 4x4 Menü Sevenler İçin Foruma Ekliyorum..Yapmanız Gereken Dosyaları çıkartıp JaFLA Flashlamak o Kadar..

Rar Şifre: avcı27

<<<< İndirmek İçin Tıklayın
:good:

rar da gerekli butun dosyalar var dimi yanlis hatirlamiyosam 7 tane

oymen84

oymen84

Üye
emeği geçenlere çok teşekkürler. Güzel bir çalışma olmuş.
Benim bir sorunum var yardımcı olmalarını diliyorum:
- Bilgisayarla senkronizasyon için Nokia Suite kullanamıyorum, rehber, mesaj vs. senronize olamıyor. Bunun için bir çözüm var mıdır? Bir de, telefonu N97 görmese iyi olurmuş sanki???

_gambit_

_gambit_

Üye
Youtube da gezerken bunu gördüm, baya hoş görünüyor sizinkinden güzel olmasın. Saat iconunu böyle yapsanız tadından yenmez :D

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
o program :D

ben sana symbian belle saatini vereyim o daha hoş :D

lgkg300

lgkg300

Üye
Nokia 5800 mavi v6 son sürümün üstüne kurulmuyor jaf ile şu hata veriyor error sending data

AvCı27

AvCı27

Üye
Nokia 5800 mavi v6 son sürümün üstüne kurulmuyor jaf ile şu hata veriyor error sending data

Yükleme Esnasında Aldığın hata Cfwden Kaynaklı Değil yüklerken mutlaka bi yerde bi hata yapıyorsun...

_gambit_

_gambit_

Üye
Buna küçük q kalvyeyi nasıl ekleyebilirim. Sözlükte baya işe yarıyodu

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Q klavye kaldırıldı çünkü klavye modlarında sorun çıkarıyor.onun yerine dayhand input'u kurabilirsin.

Üst Alt