Simkart sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihkisa

Üye
    Konu Sahibi
Simkart sorunu
Şuanki numaramı 3 senedir kullanıyorum, 1 haftadır telefon rehberindeki isimler açılmıyor. Acaba bu simkartla ilgili bir sorun mu yoksa telefonda mı bir sorun var? Telefonum n 5800 xpressmusic, herhangi bir çizilmeden kaynaklanıyor olabilir mi?

guney28

guney28

Üye
Şuanki numaramı 3 senedir kullanıyorum, 1 haftadır telefon rehberindeki isimler açılmıyor. Acaba bu simkartla ilgili bir sorun mu yoksa telefonda mı bir sorun var? Telefonum n 5800 xpressmusic, herhangi bir çizilmeden kaynaklanıyor olabilir mi?

ilk olarak numaralar sim karttamı telefonun hafızasındamı? Eğer telefonun hafızasındaysa sorun telde, simkarttaysa sorun simkartta olabilir. Öncelikle simkartı sök üfle felan bide telefonun simkart yuvasını üfle öyle dene olmazsa başka telefona tak sim kartı rehberi açıyorsa sorun telde demektir açmıyorsa simkartında sorun var. Ama eğer çekiyorsa arama yapıyorsa sorunun simkarttan olacağını sanmıyorum.

tulubeyimfk

Üye
Görünmeyen isimler telefonda ise telefonla alakalıdır.Eğer isimler SIM kartta yüklü ve göremiyorsanız SIM kartta sorun vardır.SIM kartta ise yeni SIM kart almanız gerekmektedir.

peksoft1231

Üye
merhaba arkadaşlar
ben avea 1GB int paketi aldım daha düne kadar internete giriyordum ama ne olduysa şimdi bağlantı başarısız diyor
aveadan ayarları aldım yükledim kapattım açtım olmadı format çektim olmadı daha neler neler yaptım olmuyor
sorun telefonda değil çünkü başka sim kart takınca giriyor
yardımcı olurmusunuz lütfen

hard man

hard man

Üye
kardesım eger hattını tasıdıysan sımkarttan oluyo bende tasıdıktan sonra oldu benım arkadasım telefoncu o soyledı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt