Simgelerim Mahvoldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Simgelerim Mahvoldu!
Yazın MyColors kullanırdım ve simgelerimide değiştirmek istediğimde herşey değişirdi ama yine eski görüntüme dönmek istediğimde klasör hariç herşe değişirdi.Bunu internetten araştırdığımda birşey bulamamıştım ama rastgele düzeltmiştim.Şimdi sıkıntıdan yanlışlıkla tıkladım ve değiştiremiyorum.Ayrıyetten 2 sorun daha oluştu.

1. Klasörler (Daha önceden de olmuştu.)

2. Simgelerim (Program Simgeleri hariç.)

3. Users/(KullaniciAdi) kısmındaki Dekstop (Masaüstü) simgem bu halde...

Denediklerim
-------------------------

- Yöntemimi hatırlamaya çalıştım ama sinirden midir ne hatırlamıyorum.
- 3. sorunum için Konumu'mu varsayılan yaptım, genede bir faydası olmadı.
- 2. sorunum için tekrar (program ile yoksa işe yaramaz) denedim, olmadı.
- Programı kaldırdım kurdum, denedim, yeniden başlattım, faydası olmadı.

Yarında bilgisayar büyük bir iş için lazım olacak ben ne yapacağım şimdi?, yardım edin!

NOT: Sakıncası yoksa Windows İşletim Sistemi Teknik Yardım - Destek bölümüne taşıyabilir misiniz?

----------Eklendi @ 20:03:34 ---------- Yazıldı @ 19:50:40 ----------

Ayrıca çalışması için ne gerektiğinide iyi biliyorum, Shell32.dll dosayasının değişmesi lazım.

----------Eklendi @ 21:47:58 ---------- Yazıldı @ 20:03:34 ----------

Shell32.dll'yi netten indirebilirdim ama farklı Shell32.dll dosyaları (XP Simgeleri mesela...) olduğunu duyunca vazgeçtim, kardeşimin bilgisayarından aldım.İkimizinde bilgisayarının yapısı Windows 7 ama benim Starter, kardeşimin Home Premium idi.Sonrada Shell32.dll dosaysını (bilgisayarımdaki) "Take Ownership" yapıp (çünkü atamıyordum) taşıdım kardeşiminkisini bilgisayara...

NOT: Taşıdığınız dosyanın yedeğini almayı unutmayınız.

Sonra yeniden başlattım ve Mavi Ekran Hatası alıp reset attı bilgisayar ve Windows Hata Kurtarma çıktı, Windowsu Onar (Önerilen) gibi birşeye tıklayıp tam 40 dk. boyunca bilgisayarın onarmasını bekledim.Tabi ter içinde kaldım o sırada ve bir baktım ki bilgisayar açılmış (ne olduğunu göremedim.).Simgeler aynıydı -.-, sonra bir klasörün simgesini Varsayılan'a ayarladım ve hepsi şak diye düzeldi. -----Yazın yaptığım yöntem bu değildi.-----

2.hatam sadece WinRaR dosyalarına özeldi.Tekrar MyColors ile Aero'ya tıkladığımda eski haline gelirdi ama KMPlayer dosyaları aynı kalırdı onuda KMPlayer'ın Ayarlar'ından düzelttim.

Yalnız 3.sü başıma bela oldu. Bu sonuncusuna yardım edin lütfen...

Hepte kendim çözüm buluyorum yha şu işe bak :D Neyseki kurtuldum yine her zamanki gibi Allah'a Şükür. Ama 3.sü...

----------Eklendi @ 21:58:41 ---------- Yazıldı @ 21:47:58 ----------

3.sü içinde adını değiştirdim klasörün ("Masaüstü" diye), oldu :S :D Yine ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt