daha önce belirtmiştim (2007 yılında konunun başlarında) en son k750i vardı ah ah. en bayılarak kullandığım telefon. neyse onu sattım üstüne şu güya dokunmatik (kalemi içine sokacan öyle) çin mallarından aldım sırf tv falan var diye, ne işime yarayacaksa?! neyse telefon dağıldı sim kart takarken, attım bi kenara

ondan sonra nokia n73 aldım bir süre sonra sıkıldım, o kadar yavaştı ki telefon açılana kadar 80 yaşındaki babannem marketten alışveriş yapıp eve geliyordu. neyse onu da sattım

(bu arada paso zarar uğruyorum farkettiyseniz) sonra gittim k750i zamanında bana teklif edilen ama elimin tersi ile ittiğim

6300'ı aldım. hız olarak falan gayet güzeldi ama ne bileyim? basitti. yok kesinlikle basitti tipi falan. ısınamadım. o zaman da ısınamamış k750i yi almıştım. ah ah unutamadım ya onu neyse devam ediyorum. ondan sonra sony ericsson'a dönüş yapmak istedim ve k850i alarak devrim yaptım. müthiş fotoğraf çekiyordu cidden. ama o da bir otobüs yolculuğu esnasında cebimden usulca çalınarak kayıplara karıştı. jandarmaya gittim, biz kapkaç bürosu muyuz lan? diyerek kovaladılar. en sonunda telefonsuz kalarak hop! k750i den önce kullandıgım ve evimin bir köşesinde bana bakan 3230 u ma döndüm. telefonunun yavaşlığı beni çıldırtıyor. sanırım bundan sonraki tercihim samsung s5603 preston olacak. yarın almaya gidiyorum bakalım. dokunmak istiyorum, ohş.
bu kadar uzun yazı niye yazdım bilmiyorum, sormayın. zira bir daha anlatırsam roman olur.