Şimdiki İlişkiler Böyle !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nazlican

Üye
    Konu Sahibi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kızın bacakları biraz çarpık gibi ama yoklukta gideri var ama cüzdanı vercek kadar degil :dry:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
neyse gercekten konuyu kapatalımm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
olacağı buydu mod'a ilet.

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
yoo konumu kapatmak istemyrm arkasındayım hala ama dağılın anlamında konuyu kapatalım dedim :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
he gökhanın yorumu hoşuma gitti ondan dedim konuya farklı bir boyut kazandırmış :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hayatta yaptıgınız her davranısın her çalısmanın arkasında libido ve sex düsüncesi vardır ama herseyde unutmayın.Bilimsel olarak söylüyorum kanıtlanmıs bisey bu yani hal böyleyken fazla takmamak lazım.

night_jack

night_jack

Üye
Herkez tek bir konuda toplanıyor artık:)
Yapışık ikiz gibi oluyordu konular,zincirleme reaksiyon gösterioduda önceden bu neden olmuodu acaba:)

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
Hayatta yaptıgınız her davranısın her çalısmanın arkasında libido ve sex düsüncesi vardır ama herseyde unutmayın.Bilimsel olarak söylüyorum kanıtlanmıs bisey bu yani hal böyleyken fazla takmamak lazım.

bnce o düşünce senin için geçerli !

- - - Eklendi - - -

Herkez tek bir konuda toplanıyor artık:)
Yapışık ikiz gibi oluyordu konular,zincirleme reaksiyon gösterioduda önceden bu neden olmuodu acaba:)

sen ne diyon dayı :D

night_jack

night_jack

Üye

Hay bin kunduz:D
Herşey mi dedin?
Peki bu cümleni yazarken ne düşünüyordun ne ne yapıyordun ozaman:D

lgkg300

lgkg300

Üye
Fotoğrafa ile günümüz ilişkileri çok iyi resmedilmiş. Çok doğru bir tespit. Tabii ki bu durum herkes için geçerli değil. Bu durum daha çok sosyetik kesim diğer bir tabirle burjuva kısmına ve manevi boşluk içinde olan insanlar için geçerlidir.

Revengeful

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız 31 mesaj silindi.. Devamında konulara alakasız/gereksiz mesajlar yazmaktan 3 ya da 5 puan verilecek ve konu kilitlenecektir.

Revengeful

Emekli Yönetici
Neyse böyle olmayacak. Bir şeyi düzgün tartışmayı bilmeyen bir milletiz. Biri birine laf atar diğeri cevap verir.. "benim dediğim doğru" düşüncesini terkedip karşı tarafın düşüncelerine ne yazık ki saygıda gösteremiyoruz. Futbol, siyasi ve bunun gibi konular hep aynı şekilde sonuçlanıyor.. Bu konu hakkında başta şikayetler gelmişti ama belki bir umut dedim, tartışma vs çıkmaz dedim ama yanılmışım..
Konu kapatıldı :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt