Püf Noktası Şimdi Bu Benim Telefonun Imei Orjinal Mi Değil Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Bu Benim Telefonun Imei Orjinal Mi Değil Mi ?
Buyrun arkadaşlar imei numara samsung galaxy s3 Resmi alt tarafta .

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
hangi telefonu kullaniyon s3 ise dogrudur ve kayıtlıdır.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
s3 kullanıyorum. orjinal mi diyorum

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim.
Yorumun için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Telefon şu anda serviste ya telefon şu an ne açılıyor nede sarj oluyor ölü gibi şu an bakalım akşama haber gelecek neyi var neyi yok :( inşallah bi sorunu yoktur.

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Telefon şu anda serviste ya telefon şu an ne açılıyor nede sarj oluyor ölü gibi şu an bakalım akşama haber gelecek neyi var neyi yok :( inşallah bi sorunu yoktur.
Durup dururken mi böyle oldu telefonu kaç gündür almışsin

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya durup dururken oldu ne düştü ne su aldı :(

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
telefonu sarja taktım sarjı %9 du neyse dedim dur bi şu aşkımı arayım diye aklıma geldi :) gittim baktım telefon kapalı neyse heralde kapanmıştır dedim bi baktım ne sarj oluyor nede açılıyor format atamadım açamadım dowload mode alamadım :(

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
telefonu sarja taktım sarjı %9 du neyse dedim dur bi şu aşkımı arayım diye aklıma geldi :) gittim baktım telefon kapalı neyse heralde kapanmıştır dedim bi baktım ne sarj oluyor nede açılıyor format atamadım açamadım dowload mode alamadım :(
Hocam kısa devre yapmış olabilir zaten garantiye vermişsin şarj makinasınin bu hale sokacani küçük bir ihtimal sayıyom fakat telefonun orjinal ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım kullanıcı hatası değilse telefonu ücret talep etmeden yapar kardeşim rahat ol

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Parasında değilim 50 100 150 içindeki resimlerim önemli geri kalanı boş ya :(

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
:( Telefoncu abimiz var mahallede o gönderdi bakalım dediki eğer kurtarırsak bi kaç küçük işlem var telefon sadece bi kablo ile açılır dedi anlamadım ama :S Fotoğrafları alırım. Tekrar yaptırırım serviste kardeşi çalışıyor. O yüzden biraz umudum var :(

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
:( Telefoncu abimiz var mahallede o gönderdi bakalım dediki eğer kurtarırsak bi kaç küçük işlem var telefon sadece bi kablo ile açılır dedi anlamadım ama :S Fotoğrafları alırım. Tekrar yaptırırım serviste kardeşi çalışıyor. O yüzden biraz umudum var :(
Hayirlisi kardeşim

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah yarın gelecek kesin olarak bakalım geldiğinde tüm fotoğraflarını atarım ve bunla ilgili bilgi alıp konu açarım. Benim başıma geldi onlarında gelirse anlasınlar sorunu direk.

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
İnşallah yarın gelecek kesin olarak bakalım geldiğinde tüm fotoğraflarını atarım ve bunla ilgili bilgi alıp konu açarım. Benim başıma geldi onlarında gelirse anlasınlar sorunu direk.
Tamam kardeşim iyi yaparsın

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Yani sorun ne onu bi anlasam zaten nokia kullanıcısıydım emin olabilirsin çok sağlam telefon. Düştü su döküldü. buhar odasında terledi ama tık yok hala eski 603 ümü kullanıyorum s3 ten sonra baya küçük geldi :) ama genede çalışıyor.

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Yani sorun ne onu bi anlasam zaten nokia kullanıcısıydım emin olabilirsin çok sağlam telefon. Düştü su döküldü. buhar odasında terledi ama tık yok hala eski 603 ümü kullanıyorum s3 ten sonra baya küçük geldi :) ama genede çalışıyor.
:) nokia kadar sağlam telefon yok zaten

• Beğen