Orjinal kardeşim sıkıntı yok gönlün ferah olsuns3 kullanıyorum. orjinal mi diyorum
Rica ederim kardeşim ne demekEyvallah kardeşim.
Yorumun için teşekkür ederim.
Durup dururken mi böyle oldu telefonu kaç gündür almışsinTelefon şu anda serviste ya telefon şu an ne açılıyor nede sarj oluyor ölü gibi şu an bakalım akşama haber gelecek neyi var neyi yokinşallah bi sorunu yoktur.
Telefon şarjdami oldu peki yani tam detaylı olarak bilgi verirsen yardimci olmaya çalışıcamaynen ya durup dururken oldu ne düştü ne su aldı![]()
Hocam kısa devre yapmış olabilir zaten garantiye vermişsin şarj makinasınin bu hale sokacani küçük bir ihtimal sayıyom fakat telefonun orjinal ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım kullanıcı hatası değilse telefonu ücret talep etmeden yapar kardeşim rahat oltelefonu sarja taktım sarjı %9 du neyse dedim dur bi şu aşkımı arayım diye aklıma geldigittim baktım telefon kapalı neyse heralde kapanmıştır dedim bi baktım ne sarj oluyor nede açılıyor format atamadım açamadım dowload mode alamadım
![]()
Geçmiş olsun kardeşim ama hepsi silinecekParasında değilim 50 100 150 içindeki resimlerim önemli geri kalanı boş ya![]()

Hayirlisi kardeşimTelefoncu abimiz var mahallede o gönderdi bakalım dediki eğer kurtarırsak bi kaç küçük işlem var telefon sadece bi kablo ile açılır dedi anlamadım ama :S Fotoğrafları alırım. Tekrar yaptırırım serviste kardeşi çalışıyor. O yüzden biraz umudum var
![]()
Tamam kardeşim iyi yaparsınİnşallah yarın gelecek kesin olarak bakalım geldiğinde tüm fotoğraflarını atarım ve bunla ilgili bilgi alıp konu açarım. Benim başıma geldi onlarında gelirse anlasınlar sorunu direk.
Yani sorun ne onu bi anlasam zaten nokia kullanıcısıydım emin olabilirsin çok sağlam telefon. Düştü su döküldü. buhar odasında terledi ama tık yok hala eski 603 ümü kullanıyorum s3 ten sonra baya küçük geldiama genede çalışıyor.
nokia kadar sağlam telefon yok zaten