borakazim
Üye
''Sim kartı reddedildi'' Yazıyor 6630'umda!
Arkadaşlar merhaba.Ben dün 6630 aldım 50 tlye.Bugünde telefonu kapatıp açtıktan sonra ekrana pin kodu geldi doğru yazdığım halde yanlış kod yazıyordu(tuşum diğer tuşa basıyormuş üst üste gelmiş tuşlar anlayacağınız
) sonra pin kilitlendi yazdı puk kodunu girdim sonra yeni pin yazdı onada pin kodumu yazdım sonra pin kodunu doğrulayın yazdı yine aynı kodu yazdım ve sonra kod hatası yazdı bunu 4-5 defa denedim hep kod hatası yazdı ve şu andada sim kartı reddedildi yazıyor.Telefona başka sim taktığımda sorunsuz çalışıyor.Ben kendi sim kartımı nasıl kullanıcam artık
?Lütfen çok acil işim var bugün izmite gidicem telefonda en çok ihtiyacım olan şey...
-------------------------------------------------------------------------
Sorun sim kartımdaymış sim kartımı nasıl açtırabilirim :S.Vodafone kullanıyorum.Lütfen yardım edin!
) sonra pin kilitlendi yazdı puk kodunu girdim sonra yeni pin yazdı onada pin kodumu yazdım sonra pin kodunu doğrulayın yazdı yine aynı kodu yazdım ve sonra kod hatası yazdı bunu 4-5 defa denedim hep kod hatası yazdı ve şu andada sim kartı reddedildi yazıyor.Telefona başka sim taktığımda sorunsuz çalışıyor.Ben kendi sim kartımı nasıl kullanıcam artık
?Lütfen çok acil işim var bugün izmite gidicem telefonda en çok ihtiyacım olan şey...-------------------------------------------------------------------------
Sorun sim kartımdaymış sim kartımı nasıl açtırabilirim :S.Vodafone kullanıyorum.Lütfen yardım edin!